OnlyDance[AT]Nighttown met o.a. Kraak & Smaak

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

OnlyDance, het online DanceMagazine met een alternatief randje verbreedt hun eigen horizon en ook die van hun bezoekers met een nieuwe editie van OnlyDance[AT] op 4 maart 2005. Niet alleen is de locatie nieuw voor OnlyDance, ook de muzikale invulling is ronduit verrassend te noemen!

De basement van het welbekende Nighttown zal 4 maart 2005 namelijk in het teken staan van smaakvolle breaks, dansbare funk en vrolijke samples. Voor deze editie van OnlyDance[AT] heeft OnlyDance namelijk een van de sensaties van 2004 uitgenodigd, namelijk het trio Kraak & Smaak! Naast dit driemanschap is er ook ruimte in de line-up voor het duo E-cLyCeD en OnlyDances eigen El Duardo. Ze worden visueel bijgestaan door niemand minder dan VJ Blitzbit.

Wat kan je 4 maart verwachten van deze line-up? Veel, aangezien er niet de minste staan geprogrammeerd. Het Nederlandse trio Kraak & Smaak (met in hun gelederen een lid van Wipneus & Pim bijvoorbeeld heeft met hun laatste release Say Yeah in vrijwel alle aansprekende dance charts gestaan, zoals DMC Buzz Chart, Cool Cuts Chart en de Vital Vinyl Chart van Ministery of Sound. En dat ze in Engeland met geregelde draaibeurten van BBC Radio One jocks als Pete Tong en Annie Mac uiterst populair zijn komt zeker niet voor niks. Hun mix van funk, hiphop, breaks, soul en electro is namelijk uiterst dansbaar! Nederland moet nu ook maar eens klaar zijn it trio! E-cLyCeD zal de avond na Kraak & Smaak afsluiten op eigen wijze afsluiten. Het Dordrechtse duo (Philogrez & Vinylcrusher) zoekt het met hun live- en dj sets in de breaks met invloeden van electro, proggresive en triphop. Door het produceren zitten de heren bovenop de nieuwste stijlen en ontwikkelingen in de de dance. OnlyDances eigen El Duardo zal de avond openen met een andere set dan we van hem gewend zijn. Waar we normaal een minimale techhouse set kunnen verwachten zal hij geheel op eigen wijze de avond beginnen.

Om een bijpassende sfeer te creren heeft OnlyDance naast het muzikale gedeelte ook nog aan het visuele gedeelte gedacht. Vj Blizblit heeft, als reeds uitoefenend fotograaf, kunstschilder en programmeur al genoeg kennis in huis om zijn eigen beelden en stijl live te laten interacteren met de muziek. Vj Blizblit heeft zijn kunsten reeds vertoont in onder andere Las Palmas en Paradiso en tijdens festivals als State-X New Forms en het Rotterdams Filmfestival.

Op zoek naar een avond met muzikaal verantwoorde, dansbare en vooruitstrevende muziek, een gezellig sfeertje in een underground setting? Kijk dan niet verder en kom 4 maart 2005 naar de Basement van Nighttown!


Naam: OnlyDance[AT]
Datum: 4 maart 2005
Locatie: Nighttown, Rotterdam
Tijd: 23.00 05.00
Prijs: 8,00 euro (geen voorverkoop)
Info: www.onlydance.nl, www.nighttown.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws