3e Editie van Funkd

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de tweede uitverkochte editie van Funkd in de Amsterdamse Panama staat Funkd op de kaart van dansminnend Nederland. Joey Negro, Roog, Remco de la Fresco, Lex Empress, Leon en Mr. Speak zorgden 4 februari jongstleden voor uitzinnige taferelen in een bomvolle Panama. De maandelijkse clubavond welke georganiseerd wordt door Club Risk, Johnny-Boy, Leon The Funky Monk, Total Media Hype en Panama is hard op weg een hit te worden.

We got the Funk is het motto van de organisatie en dat zal zaterdag 5 Maart opnieuw bewezen worden. Als internationale headliner is dit keer een ware house legende uitgenodigd. Niemand minder dan Todd Terry uit New York zal zijn opwachting bij Funkd maken. Deze veteraan bewees onlangs bij de zeer succesvolle Original Acid WareHouse Party (OWAP 2004) in de Powerzone zijn klasse. Als deejay en producer staat de nuchtere New Yorker al ruim 15 jaar aan de top. Klassiekers als Bang (Go To The Batcave), Weekend en Can You Party kwamen allen van zijn hand. De hit Keep on Jumpin, een duet tussen Martha Wash en Joeclyn Brown werd zelfs een nummer 1 hit in de UK. Ook heeft hij remixen gemaakt voor een groot aantal gerenommeerde artiesten zoals Everything But the Girl, Anna Lennox, Snap en George Michael. Recentelijk heeft hij remix werk afgeleverd voor 10.000 Maniacs, Jamiroquai, The Cardigans en Lightning Seeds. Todd Terry zal van 00.30 tot 02.30 een house set neerzetten waar de funk vanaf zal spatten.

De nationale gast deejay is dit keer Victor Coral. Deze Amsterdamse deejay timmert al geruime tijd aan de weg. Zijn karakteristieke funky house sound waarin hij ook de classic house niet schuwt hebben hem geen windeieren gelegd. Niet alleen als deejay is hij succesvol. De Rush avonden die mede door hem georganiseerd worden behoren tot de beste clubavonden van Nederland. De warm up zal wederom verzorgd worden door het Amsterdamse talent Born to Funk. En of dit nog niet genoeg is heeft de organisatie ook nog een mystery guest deejay uitgenodigd die van 04.30 tot 06.00 zal draaien in de grote zaal.

Host en resident deejay Leon heeft voor de 3e editie van Funkd Tom Trago uitgenodigd. Deze jonge veelzijdige deejay uit Amsterdam draait vast op de donderdagavond in de Jimmy Woo (Wooha) en op de vrijdagavond in de Paradiso. (ParadiSoul). Zijn gevarieerde smaak en goede techniek als deejay komt hem hier zeer van pas. Inmiddels is Tom Trago dan ook een gevestigde naam geworden in het Amsterdamse.

Speciaal op deze zaterdag editie zal voor het eerst bij Funkd het restaurant van de Panama ook als zaal gebruikt worden. Bij zon speciale Funkd editie hoort een speciale programmering. In het restaurant zal Cassie 6 samen met dj B. Nelson een speciale P-Funk set verzorgen. Het authentieke Funkd gevoel vindt je hier.

Free you mind and your ass will follow..

Funkd
Panama, Amsterdam
Zaterdag 5 Maart 2005.
Tijden: 23.00 06.00
Tickets: 15,- (no presale)

Grote Zaal:
Todd Terry (00.30 tot 02:30)
Victor Coral, Born to Funk
Hosted by Lex Empress
Kleine Zaal:
Tom Trago & Leon
Restaurant:
Cassie 6 & B. Nelson
www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws