Derrick May op nieuwe clubavond Club Silly

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Club Silly start vanaf februari een nieuwe club-avond i.s.m. initiator DJ RAMON. De avond zal SILLYs Friday SPECIAL heten en vindt iedere laatste vrijdag van de maand plaats. Naast resident RAMON zullen er telkens kwalitatief hoogstaande DJs te gast zijn. De eerste S.F.S. is vrijdag 25 februari met niemand minder dan DERRICK MAY!

Derrick May is een van de grondleggers van Detroit Soul techno, een voortrekker van de vele varianten en vooral van de oude acid-house samen met zijn high-school vriendjes Juan ATkins en Kevin Saunderson. May begon al vroeg te experimenteren met electronische muziek. Zijn aestethic, skeletal, melancholy stijl gaf hem de bijnaam the Miles Davis of techno. Hij introduceerde zowel een psychisch element als een futuristische visie visie in de dance muziek. In 1990 trok May zich terug uit de muziek scene om drie jaar later terug te komen met the evocative Icon(Transmat, 1993), the transcendent Kaotic Harmony(Transmat,1993) en de verzameling van unreleased tracks Relics. De dubbel CD Innovator(Transmat,1997) bevat alle muziek die May ooit heeft gereleased.

Derrick is voor SILLY natuurlijk een oude bekende en heeft onlangs op het SILLY 12,5 Years mega-feest nog de sterren van de hemel gedraaid. Vrijdag 25 Februari is hij weer te gast in CLUB SILLY voor een intieme set

Naam: SILLYs FRIDAY SPECIAL
Line-up: DERRICK MAY & RAMON
Locatie: Club Silly Symphonies (Grotemarkstraat 10, Den Haag)
Datum: vrijdag 25 februari
tiijd: 0:00uur tot 05.00uur
Prijs: 12,50

Volgende SILLYs FRIDAY SPECIAL:
- Vrijdag 25 Maart met VINCE WATSON & RAMON
- Vrijdag 29 April met JAMIE ANDERSON & RAMON

More info: www.sillysymphonies.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws