Chateau d'House -Fairytales-

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 2 april opent Het Land van Ooit voor het eerst haar deuren om het dansfestijn Fairytales te laten plaatsvinden. Deze dag zal het sprookjes pretpark, waar normaal de kinderen de baas zijn, veranderen in een mega speelpaleis voor volwassenen. Van 14.00 's middags tot 2.00 uur s nachts treden nationale en internationale artiesten in 3 arenas op. Deze worden gehost door Slice!, Blackhole Recordings en Make Your Move. In deze arenas kun je genieten van diverse sferen en muziekstijlen die worden gecreerd door 'LIVE' optredens, live entertainment, visuals, dj's, vj's, mcs lasershows en nog veel meer!!!

De eerste arena die we je voorstellen is de SLICE! ARENA:

Het Slice! concept staat garant voor het nieuwste op het gebied van Electronische Dans Muziek en neemt jou mee op een grenzenloze wereldreis van muziek en dans!!! SLICE! is in 2003 door Lucien Foort in het leven geroepen als antwoord op zijn inmiddels befaamde Singularity Compilaties. SLICE! is een smeltkroes voor nieuwe, opkomende en/of bestaande stijlen van Electronische Dans Muziek. Naast Lucien Foort kun je in deze arena o.a. gevangen worden door magische klanken van vrouwelijke dj Smokin Jo (IBIZA/UK), deze internationale ster doet eindelijk Nederland aan..Afgelopen zomer zorgde ze voor veel opschudding met haar semi illegale Nasty Dirty Sex Music feesten in Ibiza, die daar zeer populair waren. Vanwege dit grote succes werd ze gevraagd om deze avond maandelijks voort te blijven zetten in de prestigieuze club Ministry of Sound in Londen.

Naast Jo schittert de rijzende ster van Martijn ten Velden, een Nederlander die al 14 jaar in Londen woont. Hij wordt alom gerespecteerd door producers vanwege zijn geweldige productie - en remix kwaliteiten die hij met zijn productie partner Mark Knight maakt. Niemand minder dan Deep Dish vindt hem de beste remixer ooit. Martijn vliegt van Abu Dhabi tot Miami, heeft een prestigieuze Essential Mix mogen maken voor Pete Tong's Essential Selection en nu kun jij hem bewonderen als hij dan eindelijk terug is in Nederland!!!

En mocht je nog niet voldoende betoverd zijn door de muziek, laat je dan meenemen op een virtuele reis door de beelden van VJs Vission Impossible.
Het geheel wordt vocaal ondersteunt door Miss Bunty en MC Gee (UK).

De tweede arena die we je voorstellen is de BLACK HOLE ARENA:

Black Hole Recordings is aan het einde van 1997 opgericht door Arny Bink en Tijs Verwest.
Aanvankelijk werd het label opgericht als mogelijk voor het uitbrengen van producties en mixen door Dj Tisto die op dat moment geleidelijk aan erg bekend werd. BLACK HOLE steunt jong talent en dj/producers. Cor Fijneman en Montana hebben inmiddels bewezen te weten wat men op de dansvloer lekker vind. Recentelijk aangenomen acts Mark Norman en Mojado zijn hard op weg en zullen in 2005 een grote slag slaan binnen de dance scne. Black Hole Recordings verbreed nog altijd de horizon met releases en vooruitstrevende evenementen. Naast Montana en de LIVE performance van Mojado kun je genieten van o.a. Benjamin Bates, deze producer scoort hoge ogen met zijn album 'N.E.V.E.R.L.E.T.A.N.Y.T.H.I.N.G.K.I.L.L.T.H.E.P.L.E.A.S.U.R.E'. Door zijn energieke en eigen draaistijl is hij te horen is op menig festival in de wereldwijd.



De Eindhovense producer/dj Marcel Woods zal deze arena tot ongekende hoogte brengen. Na jaren als resident in de Eindhovense club Hollywood te hebben gewerkt, besloot hij in 2002 zijn carrire naar een hoger level te tillen. Dat het enorm snel is gegaan met deze nuchtere Brabander, is bekend. In slechts 2 jaar tijd presteerde hij het om op de hoofdpodia te draaien van toonaangevende feesten als Sensation Black, Dancevalley, Trance Energy en Innercity, wat direct aangeeft hoe divers Marcel is met zijn typerende stevige eigen 'TechTrance' sound. Ook hier zal niet alleen de muziek je in vervoering brengen, maar zul je ook worden meegezogen in de virtuele wereld van het Snow Video VJ collectief.

Jou host in deze arena is MC Gunner die je naar hogere hoogten zal opzwepen...

En als laatste stellen we de MAKE YOUR MOVE ARENA aan je voor:
Warm, Soulfull, Cozy, Live Entertainment, House and lots of love zijn kort en krachtig de termen die gelden voor Make Your Move. Hier kun je genieten van diverse stromingen aan de soulfulle kant van Housemuzik. Van Deephouse tot soulfull Tech-House alles mag en kan... DJ Damian Lee (UK) wordt uit de UK ingevlogen om je heupen flink te laten schudden en je armen in de lucht te laten gaan met zijn watermerk van vrolijke, groovy en uplifting vocale platen. Hij wordt muzikaal ondersteunt door Rogier, Nikk, Baseman, Bass em, Martine en Jrgensen. Wil jij op een muzikale reis vol Soul, warmte en groove?
Dan is de Make Your Move area your place to be.

Wees welkom bij dit muzikale sprookjeslandschap in Het Land van Ooit.
Kaartverkoop
Kaarten voor Chateau dHouse - FAIRYTALES - zijn vanaf heden te koop bij Ticketservice en via diverse voorverkooppunten die je kunt vinden op www.chateaudhouse.nl. Kaarten zullen 35,00 (ex. fee) gaan kosten en 45,00 aan de deur.

Informatie
Voor meer informatie over het festival, het programma van 2 april,aanvangstijden, achtergronden van artiesten, kaartverkoop en nog veel meer. Kijk op www.chateaudhouse.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws