Love @ Club las Palmas (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Love residents Denniz en Jeroenski toveren, in de week van de liefde, een grote verrassing uit de hoge hoed van LOVE. Op 19 februari staat Saturated Soul op het programma! DJs Ian Carey (USA), Eddie Amador (USA) en MC Miss Bunty vormen deze bijzondere formatie.

Het hiervoor genoemde Amerikaanse tweetal heeft elkaar ontmoet op de Winter Music Conference 2001 in Miami. Een eventuele samenwerking kwam echter pas ter sprake toen beide DJs in Nederland gingen wonen en werken. De eerste single Got To Release featuring Miss Bunty werd direct een groot succes en verkocht wereldwijd duizenden exemplaren.

Met de skills van Denniz, Jeroenski en Saturated Soul zullen er tijdens de tweede LOVE editie van 2005 vele muzikale hoogtepunten te beleven zijn. Visuele ondersteuning is er van Mr. Valentine
himself: VJ Ottograph.

Voor verliefde paartjes die 14 februari niet gezien wilden worden tijdens een afgezaagd bioscoop-bezoekje is de kleine zaal op zaterdag 19 februari omgetoverd tot een intieme bioscoopzaal met fantastische films.

Trek je dansschoenen maar uit de kast, oefen je meest sexy look en je bent verzekerd van een avondje LOVE in Club Las Palmas.

CLUB LAS PALMAS LOVE
Zaterdag 19 februari
Entree 12,00
23.00-05.00u

Grote zaal: Love; Denniz, Jeroenski, Ian Carey, Eddie Amador, MC Miss Bunty, VJ Ottograph
Kleine zaal: Cinema Deluxe

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws