Prepare for impact: Darkraver-Batman

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Kijk omhoog, als de nacht valt. Kijk in de duistere kant van je ziel.
Bereid je voor. Darkraver, The Batman of Darkness is coming to haunt The Matrixx. Darkraver is begonnen met zijn lange voorbereiding en reis naar The Matrixx, waar hij op 18 februari landt. Prepare for impact!

The Matrixx is op 18 februari het domein van de duistere Darkraver, Batman of Darkness. Darkraver bereidt zich op dit moment voor op een aantal moves en tricks tijdens deze spectaculaire nacht. Darkraver is geen ordinaire plaatjesdraaier en in zijn hoedanigheid als Batman of Darkness gaat hij een flink aantal stappen verder.
Kijk omhoog, als de nacht valt in de duistere Matrixx. Aanschouw de komst van The Batman - geassisteerd door een echt trapezeteam. Dat vergt oefening - zelfs voor The Batman. The Matrixx was daarom deze week een hele dag het toneel van intense voorbereidingen. Ook moesten stunttechnici exact bekijken waar (en hoe) The Batman of Darkness zijn entree gaat maken.
Kortom, dit wordt een nacht om niet te missen. Wil je weten wat voor sfeer dit allemaal oplevert? Check dan nu de trailer van dit dance-evenement op www.matrixx.nl
The Batman of Darkness komt niet alleen. DJ Norman is de onmisbare handlanger in de duisternis. DJ Norman en Darkraver kennen elkaar goed: ze zijn verantwoordelijk voor hun eigen programma Club Fresh op Fresh FM en brachten de productie Komt ie dan h uit - een aanstekelijke harde productie met opvallende vocals (komt ie dan h, in talloze variaties en met nogal suggestieve vrouwengekreun het beluisteren waard). Norman zal de perfecte opmaat verzorgen voor Darkraver, waarbij gerekend mag worden op een potje stevige hardhouse volgens beproefd recept van deze sympathieke DJ Robin, eehh. DJ Norman. Ze kennen elkaar trouwens ook van menige battle, en samen met Gizmo vormen de drie een vaste kern voor liefhebbers van de harde kant van dance. Batman en Robin zullen dus stevig op elkaar inspelen.
Maar daarmee is de macht van het duister nog niet uitgespeeld. Want Master of Ceremony is Ruffian - deze avond in zijn alter ego als The Joker. The Joker gaat op 18 februari volkomen los met een MC-schap dat je niet kunt ontlopen, al zou je willen. Get your frigging head down, salute the master, dance- or be punished.
The Matrixx wordt deze avond volledig omgebouwd tot Gotham City. The Matrixx zal duister zijn, de sfeer nog duisterder en de muziek megahard. Oldschool, hardcore, hardhouse, hardtrance - dit wordt een avond serieus beuken en knallen.

Zoals bij Darkraver zeer gebruikelijk is, hebben vrouwen een streepje voor. Op zijn uitdrukkelijke bevel heeft The Matrixx dan ook besloten alle dames die onmiskenbaar als Catwoman naar de Nijmeegse club komen, gratis toegang n VIP-bandjes te verlenen. Waarbij direct gewaarschuwd moet worden dat je dan wel erg dicht in de buurt staat van de duistere kracht in de DJ-booth.

Darkraver, Batman of Darkness
18 februari 2005
Darkraver, vijf uur set, en DJ Norman
Master of Ceremony: Ruffian
22.00 uur - 05.00 uur
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws