DJ-grootheid op exclusief Motion feest

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 26 februari wordt een zeer bijzondere editie van Motion georganiseerd. Twee maanden na een geweldige Motion NYE en twee maanden voor het vieren van haar 2-jarig bestaan in Hotel Arena Tonight (23 april), laat Motion op een onverwachte manier van zich horen. Op de Supperclub Cruise zal een select en exclusief publiek deze nacht verwend worden met alles waar Motion voor staat.

Motion heeft voor dit feest weer een DJ-grootheid weten te boeken. Deze naam maken we echter niet bekend! Dit doet Motion om het exclusieve karakter van het feest te benadrukken en uit veiligheidsoverwegingen: de boot zal namelijk zinken als bekend wordt wie er komt draaien Op de website staan binnenkort enkele hints die je op weg kunnen helpen bij het raden naar deze mystery guest. Natuurlijk staan er naast deze hoofdact ook andere djs op het programma. Ook deze worden geheim gehouden. Expect the best!


Wie zou de geheime dj gast zijn?

Vanwege de geringe capaciteit van de boot zijn er niet veel kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij! Dat geldt ook op de avond zelf. Om 00.30 uur begint het boarden en om 01.30 uur is het: Alle hens aan dek! Mensen die na 01.30 uur bij de aanlegsteiger achter het Centraal Station aankomen, zullen daar dus geen boot meer vinden!

Kaarten kosten slechts 19,50 (excl. fee) in de voorverkoop en zijn nu te koop via BEEP! (www.beep.nl), Amsterdams Uitburo (www.aub.nl) en vanaf 12 februari bij Clubwearhouse (Spuistraat 250). BEEP! heeft een speciale winter sale actie: Bij de eerste 100 kaarten wordt geen fee berekend! Voor alle overige informatie kan je terecht op www.club-motion.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws