Stijn in Tivolli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vorig jaar koos het publiek van Tivoli massaal voor de Belgen als het ging om de beste shows in 2004. Op nummer 1 stond Zita Swoon, gevolgd door Soulwax en Vive La Fte. Het moge duidelijk zijn dat de Utrechters van Belgen houden.
Daarom maakt Electronation op vrijdag 25 februari plaats voor de Belgische Stijn in Tivoli (Oudegracht). Het is aan deze charmante ladykiller om de eer van de Belgen hoog te houden en Utrecht aan zijn voeten te krijgen. Na afloop zullen Electronation djs Monkeycat & Terry Toner het warmgelopen publiek verder verzadigen.
De 28-jarige Vlaamse sexjunkie Stijn zou niet misstaan als karakter in een van de porno-versies van Suske en Wiske. Als je zijn singles Sexjunkie of Ziek hoort (Stijn zingt afwisselend in het Frans, Engels en Vlaams) denk je dat het hier een nerd op een zolderkamer betreft, maar op het podium blijkt het tegenovergestelde: Stijn is een welbespraakte en funky showman die als een electro-versie van Koperen Ko iedereen aan het dansen krijgt. Als muzikale invloeden noemt hij dan ook Prince, Frank Zappa, Doe Maar en Bert & Ernie. Euphoric is de titel van zijn debuutalbum, en ook de staat waarin hij zijn publiek achterlaat.

Met een eigen radioshow op KinkFM en succesvolle clubavonden in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, is ElectroNation inmiddels een gevestigde naam in electroland. Onder leiding van resident-dj's Herr Arter of Terry Toner wordt de beste electro(clash), disco, nu-wave, synthpop, 80's, house, techno en Italo de zaal ingeslingerd.

In het kort:
vrijdag 25 februari
ELECTRONATION presents STIJN (live)
DJs Monkeycat & Terry Toner
23.00 u | 10,-

Algemene gegevens:
Tivoli
Oudegracht 245 | Utrecht
0900 235 84 86
www.tivoli.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws