Daklozen promoten Outcast

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dance organisatie Chemistry, bekend van RUSH en de succesvolle uitgaansavonden onder haar eigen naam, is immer op zoek naar ludieke en opvallende methoden om haar avonden te promoten. Voor de lancering van haar nieuwste clubavond The Outcast wordt een wel heel bijzonder promotieteam gebruik gemaakt: De daklozen van het Zuster Augustinessen klooster te Amsterdam.

De komende periode zal een team van maarliefst 50 daklozen in speciale The Outcast jassen gestoken door Amsterdam trekken. Chemistry directeur Eelko Anceaux vertelt hierover: We proberen ons publiek altijd te benaderen via originele methoden. Toen ik van de mogelijkheid hoorde om deze originele en sympathieke manier van straat promotie in te schakelen was ik meteen verkocht. De ironie wil ook nog eens dat onze nieuwe avond The Outcast heet, waardoor de uiting een dubbel effect heeft. Onze avond wordt op de kaart gezet en voorbijgangers zullen zich ook even achter de oren krabben als ze de uitingen zien. We krijgen promotie en steunen tegelijkertijd het goede doel.

Dinsdag 8 februari wordt om 12:00 uur s middags het nieuwe promoteam gepresenteerd. Dit zal gebeuren bij het Zuster Augustinessen klooster aan de Warmoesstraat 159. Het promoteam wordt voorgesteld. Ook is er de mogelijkheid om interviews te doen, te filmen en fotos te nemen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws