Discothque in de Cruise Terminal

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na twee spetterende uitverkochte edities in oktober en december keert Discothque op 5 maart wederom terug in de Cruise Terminal in Rotterdam! Ook nu weer vier zalen met een grote diversiteit aan djs, decoratie en entertainment.

Met als headliners Phats & Small en Joost van Bellen zal ook deze aflevering weer spectaculair worden.

Le Club, een state of the art dancehall, zal voorzien zijn van spectaculaire visuals, lichteffecten en decoraties. Ook ditmaal staan de allerbeste en populairste nationale en internationale sterren achter de draaitafels. Nadat Youri Donatz de avond heeft geopend is het de beurt aan Phats & Small. Dit illustere Engelse duo zorgt al jaren wereldwijd voor uitzinnige dansvloeren met hun feelgood house music. Aan sfeer en handjes in de lucht zal het op 5 maart dan ook zeker niet ontbreken. Brian S, resident van de populaire Amsterdamse clubavond Rush, zal als afsluiter het feest zeker tot een goed einde brengen.

La Chambre Rouge, een nachtclub van topniveau waar slechts de allerbeste djs en mcs optreden in een decor waar warmte, intimiteit en liefde vanaf spat. Sinds jaar en dag is DJ Joost van Bellen (mede) verantwoordelijk voor het overbrengen van nieuwe muziek uit het buitenland. Zo stond hij aan de wieg
van de ontwikkeling van house, 2 step, speed garage, electro en recentelijk was hij nog n van de
eerste djs die rock invloeden in zijn sets verwerkte. Samen met de Disco Twins zal Van Bellen zeker voor een onvergetelijke avond in La Chambre Rouge zorgen.

Le Disco laat de tijden van wijde broekspijpen en Saturday Night Fever herleven en wellicht zelfs evenaren! DJs Golden Wonderboy en Thunderpussy & DD King behoren al jaren tot de crme de la crme van de discosound en zijn er, in Rotterdam, wereldberoemd mee geworden.

Musique Classique: de allerallerkleinste discotheek van Nederland! Met 25 feestgangers zal de dansvloer de gehele avond bom- en bomvol staan! DJs Arn-oud en Little Tim draaien de hele nacht houseclassics. Retro et retro seulement!

Meer informatie over de djs en de verkooppunten en natuurlijk de fantastische fotos van de vorige edities zijn te vinden op [ur;]www.discotheque.nu[/url].

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws