OnlyDance [AT] Bootleg DJ Caf Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bootleg DJ Caf viert in de maand februari haar zesde verjaardag. OnlyDance viert mee en heeft voor deze gelegenheid DJ Dame uitgenodigd. Let op! De toegang is helemaal gratis en de avond begint om 21.00 uur en gaat tot 6 uur de volgende morgen door. Zorg dat je er vroeg bij bent!

Line-up:

DJ Dame
Deze Haagse DJ heeft haar sporen al goed verdiend als vrouwelijke dj in een typische mannenwereld. Met haar funky underground house heeft ze al in bijna alle clubs in Nederland gedraaid en ze probeert nu het buitenland te veroveren en dat gaat haar zeker lukken. In 2004 stond ze bijvoorbeeld op het Detroit Movement Festival, een van de grootste electronische muziekfestivals van de wereld. Tevens is ze de Nederlandse ambassadeur voor de Red Bull Music Academy.

Mar & Taras (Exclusive 4 Hours Back2Back Set)
Mar heeft als The OffBeats al een plaat geproduceerd op het Technique label en draait in de verschillende clubs met de grote djs. Met zn perfecte techniek en brede kennis van stylen is hij zeker een belofte voor de toekomst. Taras zijn dj carrire is in een stroomversnelling gekomen nadat hij 3 jaar geleden resident werd van de Type avonden in Calypso en resident van de Eqsessions avonden in de basement van Nighttown. Op dit moment is hij resident van Temporary Playground in Las Palmas. Samen zullen ze een back2back set weggeven waarvan het van minimal naar tech-house gaat en doorstoomt naar techno.

El Duardo (OnlyDance.nl)
OnlyDance eigen Dj El Duardo zal uiteraard ook weer zijn opwachting maken op deze editie. Met zijn mix van minimal en tech-house zal hij OnlyDance[AT] laten swingen.

Informatie:
Naam: OnlyDance[AT]
Datum: 3 Februari 2005
Locatie: Bootleg DJ Caf, Mauritsweg 33, Rotterdam
Tijd: 21.00 - 06.00
Prijs: FREE
Info: www.bootlegdjcafe.com[/url] / www.onlydance.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws