Johan Gielen op Fresh FM

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf februari 2005 is Johan Gielen iedere zaterdag van 21.00 tot 23.00 uur te beluisteren op Fresh FM. In Session heet zijn nieuwe wekelijkse radioshow, waarin een hoofdrol weggelegd is voor trance muziek. Zaterdag 5 februari 2005 is de eerste uitzenddatum.

In Session with Johan Gielen biedt de luisteraars een warming-up voor het uitgaan op zaterdagavond. Buiten de nieuwste dance platen komen ook (inter)nationale gasten en luisteraars met hun persoonlijke feestagenda aan bod. Johan Gielen heeft volop ervaring met radio maken. Bijna twee jaar lang heeft hij met veel plezier de zaterdagavond op ID&T Radio invulling gegeven met zijn wekelijkse show Lift Off. Eind november 2004 kwam een einde aan de samenwerking met ID&T Radio. Nu is Johan Gielen er weer helemaal klaar voor. Radio maken is ontzettend leuk om te doen. Vrijheid en onafhankelijkheid staan hoog in het vaandel bij Fresh FM en daar kan ik me helemaal in vinden. Ik verwacht dat ik me snel thuis zal voelen bij Fresh FM en dat de luisteraars me weten te vinden, aldus Johan Gielen.

Vanavond (maandag 31 januari) is Johan Gielen tussen 21.00 en 24.00 uur te gast bij het Fresh FM programma Club Fresh met resident DJs Bas en Ram voor een interview en mix set. Vanaf zaterdag 5 februari host hij zijn eigen programma In Session. Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6, 95.7, 95.9 en 103.4 FM. Wereldwijd kan Fresh FM beluisterd worden via internet stream: www.fresh.fm.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws