Joey Negro headliner bij 2e editie van Funk'd

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een succesvolle 1e editie van Funk'd (7 jan. jl.) in Panama met o.a. Ron Carrol, Tom de Neef, Leon, Lex Empress en Born to Funk staat de volgende editie weer voor de deur. Dit keer is de internationale deejay Joey Negro (UK) te gast. Een artiest die fijnproevers al jarenlang met zijn door disco benvloede sound weet te bekoren. Zijn discografie als producer is ronduit indrukwekkend te noemen. Zo heeft de sympathieke Engelse producer en labeleigenaar (Z Records) remixen gemaakt voor o.a. Masters at Work, Osunlade ("Change for me"), Blaze ("Wishing you were here") maar ook voor grote popartiesten zoals bijvoorbeeld Diana Ross en Take That (!). Ook heeft Joey
Negro onder verscheidene pseudoniemen zoals bijvoorbeeld Jakkata een aantal grote clubhits op zijn naam staan. Zijn meest recente project is een live band, de SunBurst band. Dit album verscheen onlangs in de betere platenzaken wereldwijd en hiermee bewees Joey Negro opnieuw zijn enorme muzikale diversiteit. Joey Negro doorspekt zijn dj sets altijd met nog niet uitgebrachte eigen tracks, remixen en exclusieve eigen edits van bestaande klassiekers wat zijn dj-sets altijd een bijzonder karakter geeft. Dit bleek ook bij zijn voorgaande twee Nederlandse optredens in de Amsterdamse Paradiso (Southern Comfort Zone) en in de Amsterdamse More (Club Risk) waar hij bewees ook over grote dj kwaliteiten te bezitten en van begin tot eind publiek en kenners wist te boeien. Wereldwijd krijgt hij nu ook erkenning voor zijn dj kwaliteiten. Zo heeft hij onlangs de nieuwste editie van de
succesvolle cd compilatieserie "Defected in the House" samengesteld en gemixed. Deze verschijnt binnenkort in de Nederlandse platenzaken.


Joey Negro

Naast Joey Negro zal Neerlands populairste housedeejay Roog zijn opwachting maken bij Funk'd. De Utrechtse dj/producer heeft wederom een zeer succesvol jaar achter de rug. "De sky lijkt de limit" voor deze man. De kleine geweldenaar zal in 2005 om de maand te bewonderen zijn bij Funk'd. Zoals elke maand zal de warm up verzorg worden door een lokaal talent. Dit keer is dat Remco de la Fresco die in Amsterdamse clubs als More en Marcanti Kingdom furore maakt. De grote zaal zal wederom gehost worden door Mrs. Funk'd: Lex Empress.

In de kleine zaal heeft host en resident deejay Leon Mr. Speak uitgenodigd. Tom Trago zal pas in Maart bij Funk'd draaien en niet zoals eerder vermeld op de flyer in februari. Zoals bij de 1e editie bleek, kenmerkt de sound van de kleine zaal bij Funk'd zich door de grote hoeveelheid bekende "funky tunes". Van Soul, classix en zelfs van ballads naar garage, disco en broken beats. Van house, trage techno tot funk, anything goes als het maar Funk'd!

Do you wanna get Funk'd?
Funkd @ Panama
04 februari 2005.
Tijden: 23.00 04.00
Tickets: 15,- (no presale)

Grote Zaal:
Joey Negro (Z Records, UK)
Roog (Hardsoul, NL) & Remco de la Fresco (NL) Hosted by Lex Empress
Kleine Zaal:
Leon & Mr. Speak
www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws