Feesten in de sneeuw (Part VI)

Partyscene Redactie | 26 januari 2005
headlines


De ideale combinatie: skiën, snowboarden en…dansen! En dan hebben we het niet over irritante apres-ski nummers, nee, je kunt uit je dak op sounds van meer dan 40 prominente dj’s!
In samenwerking met GoGo Tours tovert Snowbombing het Oostenrijkse Mayerhofen om in een bruisend partydorp, zowel op de pistes als in de clubs. Geen last van andere wintersporters die ‘voor hun rust’ komen, want het hele dorp is volgeboekt door Snowbombing’s partypeople! Naast alle optredens staan er allerlei activiteiten op het programma, je kunt er BBQ'en, de hele nacht films kijken, sneeuwscooter rijden en tandem paragliden.

De line-up voor dit enorme event bestaat uit grote namen in allerlei stijlen, zoals Dave Clarke, Leeroy Thornhill (The Prodigy), Hitmeister D en Electronation. Met je passpartout kun je hen en vele anderen bekijken in al Mayerhofen’s clubs, pubs en openluchtpodia.

Al dit leuks vindt plaats van 4 t/m 10 april. Snowbombing en GoGo Tours bieden twee soorten arrangementen aan, beide inclusief passpartout:
Arrangement 1: Appartement Brücke vanaf Euro 318.- per persoon
Arrangement 2: Hotel Brücke vanaf Euro 390.- per persoon

Check voor meer informatie www.snowbombing.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws