Phats & Small in the Powerzone (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Om de release van deze CD kracht bij te zetten wordt de Cyber Records CD-Releaseparty gehouden waarbij naast Dj Nukem en Dj Johan Cyber, Phats & Small hun debuut zullen maken in de Amsterdamse The Power Zone.

Phats & Small zijn de absolute helden van Ibiza 2004. De megahit 'Turn Around' in 1999 bracht hun een doorbraak en stonden met die plaat wereldwijd op nummer 1.

Dj Nukem viel als deejay and producer gelijk in de smaak bij het publiek in Zwitserland en was verantwoordelijk voor het succes van de Lovezoo Club in Neuchatel. Naast Cyber Records is Nukem verschenen op compilaties van grote labels als oa. Positiva, Bedrock en Global Underground. Nukems' laatste wapenfeit was een eigen compilatie voor Sony. Als deejay is hij vaak te vinden tussen geestverwanten Deep Dish, Anthony Pappa, Danny Tenaglia, Sasha, Digweed, Dave Seaman en Carl Cox.

Johan Cyber is de oprichter van Cyber Records en is als deejay internationaal georinteerd met optredens bij oa Space, Amnesia, Pacha, Dance Valley en de Love Parade. Johan Cyber draait ook bij Carl Cox and friends in de Ahoy later dit jaar. Naast deejay is Johan Cyber bekend als producer en als organisator van de fameuse Gaultier en No-One feesten.

Zaterdag 5 februari zullen zowel Phats & Small als Dj Nukem en Johan Cyber zorgen voor de muzikale omlijsting van de release. Deuren openen om 23.00, kaarten zijn te verkrijgen bij Ticketbox voor 15,- ex fee.


Phats & Small: CyberMix Releaseparty
DJ's: Phats & Small (UK), Johan Cyber, Nukem (SWI)
From 23.00 till 05.00
Location: The Power Zone
Presale 15, (ex fee)

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws