LFTFLD op de buis

Partyscene Redactie | 25 januari 2005
headlines


Het Leftfield Collectief treedt op als podium voor de Nederlandse (nacht)cultuur, en zal op tv creatieve talenten de kans te geven zich te presenteren. Voorlopig zendt LFTFLD elke laatste woensdag van de maand tussen 23.00 en 23.30 uur uit op de Amsterdamse omroep Salto, later misschien ook op AT5. Uitzending gemist? Don’t worry, de programma’s worden meerdere malen herhaald.

De eerste uitzending toont reportages van onder andere de Russische nieuwjaarsviering in Club NL. LFTFLD is erg blij met het nieuwe medium. Zo kunnen ze nog meer op het belang van Amsterdam’s nachtcultuur hameren! Op 20 oktober jl. ontving LFTFLD voor hun magazine de Nachtcultuurprijs uit handen van de Nachtwacht en Amsterdam Dance Event. Naast het blad organiseert LFTFLD verschillende cultuurevenementen en feesten.

De kick-off van LFTFLD TV vindt plaats op woensdag 26 januari om 21.00 uur. Je bent dan welkom in Café Het Schuim, Spuistraat 189 in Amsterdam. Naast de eerste uitzending op groot scherm zullen er optredens zijn van dj’s Steven de Peven, Aardvarck en Mulat.

Meer info over deze ‘cultuurfreaks’? Surf naar www.lftfld.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws