Da Goose wordt Goosalicious

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

DJ en producer Jeffrey de Gans begint aan een nieuwe toekomst en begint het jaar 2005 met een nieuw alter ego; Goosalicious.

Zolang er geen verandering en diversiteit is, is er geen vooruitgang. Jeffrey de Gans is n van de mensen die dit als beste weet. Zijn muziekcarrire begon op de 12-jarige leeftijd en sindsdien is hij een muzikale duizendpoot. Radioshows, remixen, DJ-en en het produceren van elektronische muziek binnen een breed scala van muziekstijlen en een nog breder scala van artiestennamen, noem het maar op en hij heeft het gedaan. Hoewel Jeffrey de eerste paar jaar geen echte DJ naam had, kwam een vriend uiteindelijk aanzetten met de naam die het beste bij hem paste; Da Goose. Dit zou de naam worden waarmee hij zijn grootse succes als DJ en producer zou gaan meemaken.

Maar zoals eerder gezegd, er is geen vooruitgang zonder verandering en diversiteit. Na 9 jaar van optreden en produceren als zijn alter ego Da Goose, denkt Jeffrey dat het tijd is voor een definitieve nieuwe stap
Da Goose is altijd bekend geweest vanwege zijn techno releases als Cobras Bite en stampende DJ sets. Maar, benvloed door verschillende muziekstijlen, Jeffrey hield er altijd van verscheidene stijlen te mixen. Zijn liefde hiervoor is terug te zien in zijn producties. Onder namen als Lambda, Real People, Tron Javolta en Jeffed produceerde hij elke vorm van de meest geweldige elektronische muziek met uitzondering van techno. Tron Javolta Boogie Rights en Jeffed Into the Light zijn hier perfecte voorbeelden van. De enige conclusie die je kan trekken is dat er niet te ontkomen is aan een nieuwe stap in een andere richting. Jeffrey gunt Da Goose rust en slaat zijn vleugels uit voor een Goosalicious vlucht naar een nieuw tijdperk vol verwachtingen

Wat betekent dit allemaal? Jeffrey begint met het produceren en DJ-en onder de naam Goosalicious. Zijn stijl zal een nieuwe en verbeterde mix van house, tech-house, disco en andere funky muziek die je nooit voor mogelijk had gehouden. De dansvloer zal weer worden omgetoverd worden in een bruisende, vrolijke plek met een energieke atmosfeer.
Wanneer gaat dit allemaal gebeuren? Het is al gebeurd! De eerste Goosalicious release is klaar en zal binnenkort in de winkels liggen. Voor boekingen van Goosalicious kan contact opgenomen worden met CB Bookings; voor meer info check www.goosalicious.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws