Supernatural Funky Newsflash

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met trots presenteert Supernatural alweer volume 2 van haar Supernatural Funky Musique CD. Na het succesvolle festival van afgelopen zomer en een tweede editie in het verschiet, haal je de warme, funky klanken in de tussentijd je huiskamer in.

Op de CD ditmaal meer uptempo tracks; een globale kijk op de alternatieve clubscene. Een eclectische offstream compilatie met wereldwijde invloeden zoals flamenco, afrobeat, bossanova, jazzfunk en originele beat programming. Veel aandacht ook voor artiesten die optraden in 2004 of zullen optreden in 2005 tijdens Supernaturals feesten of op het jaarlijkse Supernatural Funky Musique Festival. Met deze interactie tussen programmering en CDs geeft Supernatural voor haar publiek telkens een goede tijdelijke afspiegeling van de stand van zaken.

2005 belooft veel voor Supernatural. We lichten een tipje van de sluier op: wat dacht je bijvoorbeeld van een vervolg op de succesvolle Deja Nu serie. Op zaterdag 12 februari 2005 nemen we je in De Winkel van Sinkel, Utrecht, mee on a trip to funky deephouse met Djs Kenny Hawkes (UK) en Master H (Fr). Voor meer informatie kijk je op www.dejanu.nl.

Op diezelfde zaterdag 12 februari reist een delegatie Funksoulbrothers and sisters af naar het Tilburgse 013. Terwijl in Utrecht de beats je om de oren vliegen is het in Tilburg tijd voor de Soundz Of Supernatural van DJ Svendex, DJ Brownie, DJ Madskillz, DJs Combo Moderna en Soulsonic.

Een maand later, op 12 maart, zal de compleet verbouwde Gashouder op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam een funk metamorfose ondergaan. Space is the place, te beginnen met een spetterend live optreden van the Godfather of acid-jazz, Roy Ayers. Gevolgd door de Fingersnappin Ass Shaking Soundz van Phil Horneman ( Wicked Jazz Sounds ), KC The Funkaholic & DJ Svendex. Van Funk naar Beats met als afsluiter the freaky French House of Etienne de Crecys Superdiscount 2 feat. Alex Gopher en Julien Delfaud. Meer weten? www.spaceistheplace.nl!
Supernatural is taking the next step; will it prove to be a Giant Leap? The Gashouder is the ultimate place to escape Gravity and celebrate the Weightlessness of Space.

Het succes van Supernatural Funky Musique Festival van afgelopen zomer is bijna niet te evenaren, zou je denken, maar niets is minder waar! Ook dit jaar zijn we er met de beste Funk, Jazz, Latin, Hiphop en Breaks in alle vormen. Wie dacht dat je voor de betere festivals niet in Utrecht moet zijn, komt bedrogen uit! Op 30 juli zijn we terug met een ng betere programmering! Wat dacht je van o.a. Gilles Peterson, Lonnie Liston Smith en Quantic Soul Orchestra, Pattrick Forge, Javi Pez, Soul Rabbi, DJ Leroy, DJ Svendex en Brownie? Voor de laatste festival updates kun je terecht op www.supernaturalfestival.nl.
Natuurlijk is deze imposante lijst van Supernaturalsounds nog lang niet compleet. Hieronder volgt de complete agenda voor de eerste helft van komend jaar. May the funk be with us! Namens de Supernatural crew een Soulfull 2005 toegewenst.
You can't tell funk to sit down and shut up!


Agenda


12 Feb. - Deja Nu Discoteque - Winkel van Sinkel, Utrecht
12 Feb. - Supernatural 013, Tilburg
18 Feb. - Blaxploitation Special Tivoli, Utrecht
12 Mrt. - Space Is The Place Gashouder, Amsterdam
27 Mrt. - Easter Lounge Fever Winkel van Sinkel, Utrecht
16 Apr. - Brazilian Latino Special Tivoli, Utrecht
29 Apr. - Deja Nu Queensnight Winkel van Sinkel , Utrecht
30 Apr. - Deja Nu Queensday - Winkel van Sinkel, Utrecht
14 Mei - Deja Nu Discoteque Winkel van Sinkel, Utrecht
21 Mei - Supernatural Paradiso, Amsterdam
17 Juni - Supernatural @ Indian Summer Festival, Broek op Langedijk
30 Juli - Supernatural Funky Musique Festival, Utrecht

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws