Techno in Harderwijk met Bart Skils

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 5 februari is Park 3 weer het podium van Harderwijk's gezelligste house event Expectacle!. Met trots presenteren we Bart Skils, die op Awakenings op een geweldige manier het nieuwe jaar inluidde. Daarnaast staat Phonopunk die je kent als de resident van Tommorrow, zijn gig op het Awakeningsfestival en tot voor kort als resident van Mainstage (Chemistry).

Expectacle! is het enige house event in de regio waar je klinkende namen uit de house scene kan verwachten. Daarnaast wordt er elk event podium geboden aan de upcoming. Met een optreden vorig jaar op de Diesel-U-Music contest , het optreden in SanderSjow op 3FM (20-01) en zijn gig voor Electronation (21-01), kunnen we voor de toekomst nog veel verwachten van Reinier Bergsma. Na zijn 6 uur set in de chill op de 1e editie, zal dit absolute talent ditmaal te bewonderen zijn in de basement. High Head zal de chill muzikaal verwennen met een 6 uur durende liveset (!).

Voor de toekomst geldt dat we voor de zomer nog n keer Park3 op haar grondvesten zullen laten trillen. De datum en line-up maken we binnenkort bekend. Hou ook deze keer rekening met een beperkte kaartverkoop, omdat we nog steeds niet optimaal gebruik kunnen maken van de capaciteit van Park3.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws