Club Las Palmas Viva Las Palmas (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aankomende zaterdag 22 januari wordt het weer zon typische Las Palmas avond; niet de allergrootste maar wel de allerbeste namen op het programma. Dat is de afgelopen jaren toch een beetje het geheim van de club op de Kop van Zuid geworden. Keer op keer staan er djs in de booth die je niet elke week in de andere clubs kan horen en toch gaat altijd het dak eraf. Viva Las Palmas!

Deze zaterdag zijn Ricky Rivaro en de uit Washington afkomstige Soulprovider Ian Carey achter de decks van Las Palmas te vinden. Ricky Rivaro heeft de laaste jaren flink aan de weg getimmerd en kreeg bekendheid door zijn cds Sundale (voor beachclub Bloomingdale) en "Slow Down, Preasure Up", zijn populaire radioshow True House Music op ID&T Radio en uiteraard door zijn gigs op Mysteryland, Sensation, Convertible, Royal Suite en Studio 54.

Ondanks dat de inmiddels in Nederland wonende Ian Carey nog niet tot het rijtje Roog, Erick E, Benny Rodrigues gerekend kan worden is dit slechts een kwestie van tijd. In het buitenland verwierf hij al grote faam met zijn Soulproviders project. Tevens was n van de grootste hits van het afgelopen jaar afkomstig van Carey; Saturated Soul Got to Release (een co-productie met Eddie Amador
en onze eigen Miss Bunty) ging wereldwijd duizenden malen over de toonbank.

MC Renske Skills en VJ MacMotion verzorgen respectievelijk de vocalen en visuals tijdens Viva Las Palmas.

In de kleine zaal van Las Palmas gaat Electro Deluxe verder waar het vorig jaar is gebleven; het maandelijks programmeren van de allerbeste electro djs. Deze zaterdag zijn dat de nationale electro helden; Herr Arter & Terry Toner!

Voor meer informatie over Club Las Palmas surf je [url]www.club-laspalmas.nl[.url]


CLUB LAS PALMAS Viva Las Palmas
Zaterdag 22 januari
Entree 12,-
23.00-05.00u

Grote zaal: Viva Las Palmas met Ricky Rivaro, Ian Carey, MC Renske Skills, VJ MacMotion
Kleine zaal: Electro Deluxe met Herr Arter & Terry Toner.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws