Funk-e-Lectric geslaagd

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 14 januari 2005 vond het dance evenement Funk-e-Lectric plaats in het Cobra Caf op het Museumplein, te Amsterdam. Hier werd gedurende de nacht niet alleen op de muziekstijlen Electro, Funky House en Techno gedanst, maar tevens werd de bezoeker deelgenoot van een fenomeen uit de jaren 80: Vintage Videogames.



In een zo goed als uitverkocht Cobra Caf, gedecoreerd in stijl van het Vintage Videogames thema, werd het feest om negen uur geopend met een Funky House set door DJ Phunk E DeFF. Na een set die de menige dansers had opgewarmd was het aan legende Joost van Bellen om de draaitafels over te nemen. Het publiek genoot zichtbaar van zijn zeer afwisselende draaistijl. Vervolgens werd men getrakteerd op een Electro set van DJ Fuse. Hierna was het aan DJ Brutuzz om zijn draaikunsten te vertonen met een wat stevigere Electro set waarin Josh Winks Higher State Of Consciousness voor vele een hoogtepunt was. Het feest werd succesvol afgesloten door de Techno dj met de juiste skils: DJ Bart Skils. Deze resident van de befaamde Traffic avonden in de Amsterdamse Melkweg zorgde ervoor dat ook de laatste restjes energie op de dansvloer werden opgebruikt.

De organisator, Rookie Entertainment, kijkt terug op een geslaagd evenement en dankt de bezoekers van Funk-e-Lectric voor haar positieve bijdrage.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws