Viva Full House

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Gamblers, players, showgirls & ramblers! Zaterdag 5 februari zal in de Panama te Amsterdam de kick off plaatsvinden van Heineken Full House, een nieuwe unieke tour die door heel Nederland zal trekken. Full House is entertainment in een overweldigende Las Vegas-style show setting. De eerste keer dat de show zal neerstrijken, zullen niemand minder dan djs Brian S. & Laidback Luke optreden, onder begeleiding van het Full House Combo bestaande uit Co-Star, percussionist Norman Soares en MC Spyder.

Heineken Full House toert rond met de beste djs en live muzikanten in combinatie met de meest professionele entertainers en een indrukwekkende aankleding. De productie van de tour is in handen van dance organisatie Chemistry, bekend van de legendarische clubavonden onder haar eigen naam en feesten als EasyRiders, Incredible en Nederlands populairste clubavond RUSH.

Las Vegas is de stad waar entertainment en verleiding tot kunstvorm zijn verheven. Het kan niet groot, luxe en vet genoeg zijn. Gasten van de casinos en hotels worden als koningen behandeld en royale luxe voorgeschoteld. De Full House tour brengt deze stijl naar de clubs. Speciaal hiervoor wordt een afvaardiging van The Mandalay Bay Show Dancers ingevlogen en zelfs legende Elvis jr., The Shrinking Queen of Rock & Roll reist mee in de tourbus. Hoe haar optreden er uit zal gaan zien, dat is iedere keer weer de vraag, maar net als in Vegas kan je op een aantal mooie verrassingen rekenen!


Chemistry presents Heineken Full House
Artiesten: Laidback Luke, Brian S., Full House Combo (Co-Star, Norman Soares, mc Spyder), Mandalay Bay Show Dancers & more
Plaats: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam
Datum: zaterdag 5 februari 2005
Tijd: 23.00 tot 04.00 uur
Prijs: 10,00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws