The TMF Mobile Chart met Miljuschka

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf zaterdag 5 februari komt TMF iedere zaterdag, tussen 20.00 uur en 21.00 uur, met The Mobile Chart; een unieke nieuwe hitlijst die wordt bepaald door de meest populaire downloads voor mobiele telefoons. Met deze nieuwe lijst lanceert TMF tevens een nieuw gezicht. De presentatie is in handen van gloednieuwe TMF VJ Miljuschka.

Miljuschka
Deze 19-jarige beauty met brains, afkomstig uit Amsterdam, kwam via een omweg terecht bij TMF. Na het behalen van haar gymnasiumdiploma wist ze niet helemaal wat ze de komende jaren wilde gaan doen. Na een paar maanden studeren werd in ieder geval duidelijk; dit niet. Miljuschka is al sinds haar vierde bezig met dansen, toneellessen en de presentatie van schoolavonden. Vier jaar stilzitten in de schoolbanken was dus geen ideaal vooruitzicht. Via een modellenbureau kwam ze uiteindelijk terecht bij TMF en hier voelt de allround babe zich helemaal op haar plek. "TMF is jong, creatief en vooral veel muziek, en staat dus heel dicht bij me", aldus Miljuschka.



Mobile Charts
Vanaf 5 februari is Miljuschka te zien als presentatrice van The Mobile Chart. Deze nieuwe, ultrahypermoderne lijst sluit aan in het rijtje hitlijsten als de Top 40, MTVs Top 11 at 11 en The Box Clipchart, maar is net even anders. The Mobile Chart is namelijk geheel gebaseerd op downloads voor mobiele telefoons. Dit maakt het een unieke hitlijst in Nederland. Elke week wordt de Top 10 van meest populaire music downloads van TMF behandeld en komt de leukste Realtone de tip van de week voorbij. Daarnaast worden de laatste nieuwtjes op telefoongebied behandeld en kunnen kijkers een T-Mobile PrePaid TMF-pakket winnen.



The Mobile Chart, vanaf 5 februari:
Iedere zaterdag tussen 20.00 uur tot 21.00 uur op TMF.

Herhalingen:
Maandag tussen 23.00 uur 0.00 uur.
Woensdag tussen 15.00 uur en 16.00 uur.
Vrijdag tussen 12.00 uur en 13.00 uur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws