Battle of da Thitanz III gecancelled

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De voorbereidingen voor Battle of da Thitanz III waren in volle gang. Het geluid, licht, en de lasers waren al geregeld. Het zou nog bruter gaan worden dan de voorafgaande edities. Ook de line-up was al maanden rond en zeer sterk te noemen. Het decoratie team van theTHIRDFLOOR.nl was ook al in volle gang om van de Bunker weer een ware techno tempel te maken.

Toen was het woensdag 12 januari, 17 dagen voor het feest. De organisatie kreeg om 17 uur een telefoontje van iemand die had gehoord dat de AOR in de Bunker per direct gesloten en leeggehaald was. Direct daarna heeft de organisatie contact gezocht met het bestuur van de AOR. Hier kreeg zij bevestigd dat het gerucht waar was. De AOR is niet meer..

Hoe verder? Het antwoord was snel gevonden, niet meer verder. Het bleek na uren van overleg helaas niet mogelijk om de AOR nog 1 avond te openen. Ook uitwijken naar een andere locatie was helaas niet haalbaar. theTHIRDFLOOR.nl heeft dan ook helaas moeten beslissen om de derde editie van Battle of da Thitanz niet door te laten gaan.

Het 1 jarig jubileum feest van de organisatie zal dus niet in januari kunnen plaatsvinden. Uiteraard is de organisatie aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om op korte termijn toch dit jubileum te kunnen vieren.

Mensen die reeds in het bezit zijn van een kaartje voor het feest van 29 januari kunnen zich melden via de website: www.thethirdfloor.nl Uiteraard zal het volledige bedrag inclusief fee worden vergoed.

Hou de site van theTHIRDFLOOR.nl in de gaten, want ze zullen terug komen, en hoe!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws