A.S.S. gaat samenwerking met OnlyDance

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Absolute Super Sounds (ook bekend als A.S.S.), de maandelijkse clubavond van de Boerderij in Zoetermeer nodigt voor de eerste editie van 2005 het online DanceMagazine OnlyDance uit. En uit die samenwerking is ondermeer een spectaculaire line-up gekomen. Niet alleen zal OnlyDance resident El Duardo zijn opwachting maken, maar ook 2 van Nederlands grootste dj's, namelijk Laidback Luke en Benny Rodrigues zullen ten tonele verschijnen. En als deze 2 heren samen op een flyer staan, dan weet je nooit wat je kunt verwachten, maar dan in positieve zin van het woord.

OnlyDance is nu al bijna 2 jaar een online bron voor de danceliefhebbers die houden van muziek met een alternatief randje. Op www.onlydance.nl staat de kwaliteit van de muziek voorop, zonder alle andere randverschijnselen die tegenwoordig de dance scne schijnen te beheersen. Ook A.S.S., die elke 2e vrijdag plaats vindt in de Boerderij heeft dezelfde insteek en hierdoor zal 14 januari 2005 een avond worden vol met leuke mensen, goede dj's, vette muziek en een gezellige sfeer.

Laidback Luke is een naam die tegenwoordig iedereen wel kent. Is het niet door zijn sublieme mixtechnieken en muziekkeuze, dan is het wel door zijn nummer 1 hit 'We Can Not Get Enough!' wat het thema was van Dancevalley 2003. Met 2 artiestenalbums en verscheidene mixalbums op zijn naam plus enkele remixen van onder andere Daft Punk en Green Velvet hebben al veel mensen kennis gemaakt met zijn stijl van Chicago house, techno, funk en flinke dosis house met ballen. Net als Laidback Luke is Benny Rodrigues een druk baasje en ook is Benny net als Laidback Luke een technisch begaafde dj die ook niet in een hokje te stoppen is. Verschillende stijlen heeft Benny moeiteloos onder de knie, maar waar of wat hij ook draait, het is altijd uiterst dansbaar, energiek, freaky en stoer. OnlyDance's eigen El Duardo zal het publiek opwarmen voor deze 2 zwaargewichten. Als een relatieve nieuwkomer heeft hij al gedraaid met dj's als Paul Hazendonk, Lucien Foort, Cleon Macnack en de al eerder genoemde Benny Rodrigues. Zijn mix van minimal house en tech-house is hij de perfecte opwarmer voor Luke en Benny.

Beelden op groot scherm zijn afkomstig van VJ Fury.

Deze editie van A.S.S. heeft alles in zich om al vroeg in het jaar een van de memorabele avonden van 2005 te worden. De volgende edities van A.S.S. zien er echter ook niet verkeerd uit, 11 februari is populaire Duitse techno dj Marco Remus uitgenodigd samen met Jan Liefhebber en 11 maart doen Steve Rachmad en Joel Mull back2back de Boerderij aan voor 4 uur! Meer informatie is te vinden op www.asskicking.nl en op www.onlydance.

A.S.S. invites OnlyDance
Vrijdag 14 januari 2005
Aanvang 23-04.30 uur
Line-up: Laidback Luke, Benny Rodrigues, El Duardo, Vj Fury, dancers, etc.
Voorverkoop: 8 euro / deur: 12 euro
Voorverkoop door ticketbox

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws