Rotterdamse clubs: Tsunami S.O.S.

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op donderdag 06 en vrijdag 07 januari organiseren Rotown, Off_Corso, Nighttown en Now&Wow een clubnacht onder de naam Tsunami S.O.S. met als doel zo veel mogelijk geld binnen te halen voor GIRO 555 van de samenwerkende hulporganisaties. In samenwerking met verschillende Rotterdamse organisaties, zijn initiatiefnemers Reineke Otten en Deniz Alpay er op korte termijn in geslaagd een dancefestival op te zetten waar meer dan 50 (inter)nationale artiesten gratis optreden!

Op de avonden is op de verschillende locaties een zeer grote diversiteit aan djs te zien en stijlen te horen waaronder techno, drum&bass, hiphop, house, urban en nog veel meer. Voor ieder wat wils! En dat is ook de bedoeling, want hoe meer zielen, hoe meer geld!
Aan het eind van de nacht worden alle kassas opgemaakt en wordt het totale bedrag aan entreegelden overgemaakt op GIRO 555 ten gunste van de getroffen landen.
Naast de vier clubs werken tal van organisaties en mensen mee aan het project waaronder Floorfillers, Fijn, Artega, Verse Geesten, Ace Bookings, Drum n Breakz, Young Urbans, Kooyman Publiciteit, Grafisch Papier, Urbantown, Barkers, One Management e.v.a. om op 6 en 7 januari alles zo succesvol mogelijk te laten verlopen.
Het programma ziet er voorlopig als volgt uit, maar let op: er worden dagelijks nieuwe artiesten en acts aan toegevoegd!

Rotown
22:00 03:00 entree: 3,-
Chezz & Deep Diggin, Git Hyper, Eni Less, Andre Dadi, Th Acquisition, Ron Wood, Mike Redman, Mack.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws