Silly Symphonies viert feest!

Partyscene Redactie | 3 januari 2005
headlines


Zo’n 12,5 jaar geleden richtten de broers Erwin Unger en Michiel Singer Silly Symphonies op en sinsdien zijn de van oorspong Haagse feesten niet meer weg te denken uit het nachtleven. Vandaar dat ook alles uit de kast wordt gehaald om tijdens het jubileum 8 januari muzikaal terug te blikken op de afgelopen periode. Niet alleen in Club Silly is het feest, ook in ’t Paard wordt feest gevierd.

De oude vertrouwde oldskool Silly-sound wordt neergezet in Club Silly door de ‘grote drie’: Remy, Marcello en Dimitri. In de Silly Symphonies Celebrity Playroom nodigt Michiel Singer bekenden uit het nachtleven uit om een plaatje mee te draaien.

In ’t Paard verzorgen populaire Silly-dj’s van toen en nu de klanken op de dansvloer. Zo vieren Derrick may, hiphoplegende Kurtis Blow, Sebastien Leger en Marnix het jubileum mee in de dj-booth. In de kleine zaal staan residents van Illy Symphonies, Melly Mel en The Flexican.

Wil jij bij dit knallende feest aanwezig zijn? Dat kan! Ga snel naar de winnenrubriek en maak kans op de vele kaarten en shirts...Kaarten kosten 15 euro en zijn geldig voor beide locaties.

Passe Partout 15 euro(ex. fee)
Locaties:
Paard van Troje, Prinsengracht 12
Club Silly Grote Marktstraat 10
Deuren open: Paard van Troje
23.00 uur
Deuren open: Club Silly
00.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws