Silly Symphonies 12,5 jaar

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf het eerste feest waren de evenementen van Silly Symphonies een succes. Een volledig uitverkocht huis, maar toch veel geld verloren, zo was de situatie 12,5 jaar geleden. Maar voor de broertjes Erwin Unger en Michiel Singer smaakte dit zeker naar meer

Op 8 januari viert Silly Symphonies 12,5 jaar later feest in zowel het Paard van Troje als Club Silly Symphonies. Hierdoor lijkt het thema The City Ours uitstekend gekozen; The Hague= Sillys!

En wie kunnen er beter het echt oude Silly gevoel ophalen dan een aantal djs die zeer belangrijk zijn geweest voor Silly Symphonies. In Club Silly draaien de grote drie Remy, Dimitri en Marcello. Met een oldschool house set zorgen zij voor de ouderwetse Silly sound. De legendarische Silly Symphonies Celebrity Playroom met Michiel Singer & guest maakt het Silly Symphonies feest compleet.

In het Paard staat Detroit legende Derrick May, ook een oude bekende die op talloze Silly feesten stond geprogrammeerd. Kurtis Blow,de grand daddy van oldschool hiphop zal in de kleine zaal een legendarisch optreden geven.Daarnaast draaien Marnix en Sebastien Leger, op dit moment de populairste djs van Club Silly, die op hun beurt voor het hedendaagse Silly gevoel zullen zorgen.

The Flexican en Melly Mel van de succes volle clubavond Illy Symphonies, zorgen in de kleine zaal voor de muzikale invulling.

Voor alle hardcore Silly fans is dit natuurlijk het feest om het nieuwe jaar eens goed in te gaan.

Kaarten kosten 15 euro en zijn geldig voor beide locaties.

Datum :8 januari
Passe Partout 15 euro(ex. fee)
Locaties:
Paard van Troje, Prinsengracht 12
Club Silly Grote Marktstraat 10
Deuren open: Paard van Troje
23.00 uur
Deuren open: Club Silly
00.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws