Exxellent Brasil in The Matrixx

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 15 januari is er een tropische editie van het meest stijlvolle feest in The Matrixx: Exxellent Brasil! Met Benny Rodrigues, Ricky Rivaro en resident DJ Sidney en Jordy Lishiuos. De Nijmeegse megadance-club gaat deze avond volkomen tropisch, met Braziliaanse decoraties, een Rio Carnaval Extravaganza, een Zuid-Amerikaanse trapezeact en veel sexy Brazilaanse danseressen.

Exxellent is al sinds de opening van The Matrix ht feest waar alles uit de kast wordt getrokken voor een spectaculaire avond. Tijdens eerdere edities werd de club omgetoverd tot een Japans-Chinese tempel (Zen) was er een White editie en een Glamour-Exxellent. Niet alleen The Matrixx doet er alles aan om deze avonden bijzonder te maken, ook het publiek draagt daar stevig aan bij door in stijl te komen en los te gaan op de beste DJs. De waardering van de Exxellent feesten is zonder uitzondering hoog. Het partypubliek geeft in enqutes steevast aan zich mr dan thuis te voelen op deze prachtig gedecoreerde avonden vol show en dans.
Voor Exxellent Brasil treden DJs aan die behoorlijk verhit kunnen draaien. Ricky Rivaro is de DJ die het afgelopen jaar als een komeet is gegaan. Op bijna alle grote feesten was hij te vinden achter de VIP-decks, maar hij maakte vooral ook indruk als resident met zijn opzwepende Ibiza-sound in strandclub Bloomingdale.
Rivaro heeft het afgelopen jaar een geheel eigen sound ontwikkeld die duidelijk geworteld is aan het strand. En hoe tropischer dat strand, hoe beter het is, wat Rivaro betreft. Niet voor niets is Rivaro inmiddels nauw verbonden aan het label van DJ Roger Sanchez.
Ook van Rodrigues mag op deze Exxellent Brasil een opzwepende set verwacht worden. Rodrigues heeft het afgelopen jaar het Rotterdamse imago geheel van zich afgeschud door in heel Nederland aan te treden, en ook nog regelmatig daarbuiten. Van de Asta tot DanceValley, Rodrigues was present. Hij leeft zich vooral uit in een groovevolle clubsound, maar verrast het publiek ook geregeld met een puur technogeluid. Kortom, Rodrigues laat zich niet zo makkelijk in een hokje plaatsen. En ding is zeker: Rodrigues is op deze Exxellent Brasil op de juiste plaats.
Zoals van The Matrixx verwacht mag worden, gaan alle remmen los om de danceclub om te bouwen tot de warmste tropische plek in een koude januarimaand. Danseressen, acts, carnaval, palmbomen, kortom alles wat je je voorstelt bij een broeierig Brazili. Exxellent heeft tenslotte een naam als het meest stijlvolle dancefeest van The Matrixx hoog te houden - en dat gebeurt 15 januari dan ook opnieuw.

Parytinfo:

Exxellent Brasil
15 januari 2005
Benny Rodrigues/ Ricky Rivaro
Jordy Lishious/ Sidney
2200 uur - 05.00 uur
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws