Funkd debuteert in Panama (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

7 Januari is het eindelijk zover. Op de 1e vrijdag van 2005 zal Amsterdam kennis maken met Funkd. De beste (inter)nationale funky house deejays/producers zullen het komende jaar bij Funkd te bewonderen zijn.

Op de 1e editie is niemand minder dan Chicago HouseLegend Ron Carrol te gast. Onlangs mocht hij nog bij de prestigieuze HouseMusic Awards in de UK een award ophalen voor de beste vocale track (Back Together) van 2004. In het verleden was Ron Carrol ook verantwoordelijk voor een aantal grote clubhits waaronder het tijdloze Lucky Star wat i.s.m. Cassius tot stand kwam. Naast zijn fantastische stem is Ron ook een begenadigd deejay. In 2004 heeft hij een aantal keer in Nederland gedraaid. Zijn 4 uur set in de More begin 2004 en zijn dj sets op Islander staan menigeen nog in het geheugen gegrift.

Naast deze sympathieke US-jock zal Tom de Neef ook acte de presence geven. Deze Belgische dj/producer timmert al een aantal jaren flink aan de weg. Onder pseudoniemen als Plastika en Bazement Freakz (met Eddie Amador) heeft Tom als producer en remixer inmiddels een indrukwekkende biografie opgebouwd. Binnenkort verschijnt er zelfs een remix van de BrandNewHeavies. Ook is Tom de Neef de internationale resident deejay van Hed Kandi en heeft hij een eigen label Jacksquad Records.

Bij elke Funkd zal er ook een ander nationaal talent achter de decks plaats nemen. Dit keer is dit Born To Funk. Dit talent uit Amsterdam heeft als producer een serie clubhits achter zijn naam staan. Internationaal kwam zijn doorbraak met de track La Bamba welke uitkwam op het Nederlandse label Spinnin.

In de Funkd living room zullen de beide Funkd promoters Leon The Funky Monk en Michael Richters op een rauwe funky manier de toon zetten voor 2005.

De Funkd avonden zullen garant staan voor opzwepende funky house gedraaid door nationale en internationale top deejay/producers. De avonden zullen gehost worden door Lex Empress. You will be Funkd!

We got The Funk!
Funkd @ Panama

07 januari 2005.
Tijden: 23.00 04.00
Tickets: 15,- (no presale)
Ron Caroll (NYC, USA)
Tom de Neef (B)& Born To Funk (Nl)
Vocal support by Lex Empress
www.panama.nl, www.djtomdeneef.com, www.borntofunk.com

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws