DJ Precisions plannen voor 2005

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

2004 was een goed jaar voor Pascal van Eijk aka DJ Precision. In Nederland draaide hij in superclubs zoals Asta, XtraLarge, Umania en Nighttown. Ook in de internationale scene was hij regelmatig te vinden. Zijn succesvolle optredens in Duitsland waren een bevestiging van zijn populariteit daar en hij maakte een geweldig debuut in zowel de USA als Zwitserland. En vergeet niet zijn verschijningen in Armin Van Buurens A State Of Trance XXL radioshow en op het legendarische Ministy Of Sound Radio!

In 2005 zal DJ Precision deze stijgende lijn voortzetten. Hij zal onder meer terugkeren naar de USA en Zwitserland voor een korte tour en bovendien maakt hij zijn debuut in onder meer Engeland en Frankrijk (zie het schema hieronder).
Ook kan men een digitaal mixalbum van DJ Precision verwachten in samenwerking met de mp3-verkoopsite Audiojelly.com. Meer info hierover volgt nog.

Agenda DJ Precision voor begin 2005
28-01 Trance Club Heaven @ Arena Los Angeles, USA
29-01 The Church Denver, USA
25-02 Paranoyas @ Guayas Club (met Mind-X) Bern, Zwitserland
26-02 Trance Escape @ Couleur 3 Radio Laussane, Zwitserland
26-02 Trance Escape @ Club MOA (met DJ Pure, Mind-X en Koris) Geneve, Zwitserland
05-03 Vuzz @ Mono Newcastle, Engeland
12-03 Trance Club @ La Chapelle (met Scott Bond & Solar Stone) Lyon, Frankrijk

Naast dit alles, wint zijn label Somatic Sense Recordings ook steeds meer aan populariteit. De toenemende support van alle topjocks en de recente uitbreiding met twee nieuwe sublabels zijn hiervan het bewijs. Releases die binnenkort uitkomen zijn onder meer Activa feat. Aled Mann In Essence (Incl. Matt Hardwick vs Smith & Pledger Remix), Peter McCowan Trailer Park Boy/N.E.T. (Never Enough Time) en Symmetry Forget (Incl. Sonicvibe Remix).

Vergeet niet de gloednieuwe websites van DJ Precision en Somatic Sense Recordings te bekijken! Met deze frisse en nieuwe websites zijn we klaar voor een minstens zo succesvol 2005! Laat een berichtje achter in het gastenboek!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws