Stel je vraag aan Duncan Stutterheim van ID&T

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het besluit om een 2-voor-1 kaartenactie te doen op Innercity heeft tot een massale respons geleid. Er kwamen bij ID&T bijna achthonderd opmerkingen en vragen binnen, varirend van mag ik een gratis kaartje?, tot drie paginas lange mails waarin stond hoe je een feest moest geven. Het is onmogelijk om alle respons te beantwoorden en daarom heeft directeur Duncan Stutterheim besloten om een interview met het publiek te geven. Na bijna twaalf jaar ID&T zijn er immers genoeg vragen te beantwoorden. Het geeft Duncan ook de mogelijkheid om rechtstreeks uit te leggen wat hij met ID&T wil en waar ID&T voor staat, zonder dat er een journalist tussen zit die zijn eigen interpretatie eraan geeft. Het interview zal ook in ID&T Release worden gepubliceerd maar de deelnemende websites krijgen de primeur.

Hoe?
Mede vanwege de grote diversiteit van het publiek is zoiets natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Duncan heeft onafhankelijk dance-journalist Tjeerd Bijnsdorp gevraagd om als tussenpersoon te fungeren en een selectie van ongeveer 50 vragen te maken die jullie aan Duncan hebben en hem deze voor te leggen en de antwoorden hierop letterlijk uit te werken. Zijn antwoorden zullen rond de eerste week van januari in een groot interview geplaatst worden op deze site waarbij ook de vraagsteller (al dan niet in nickname) en de betreffende website waar de vraag vandaan kwam duidelijk vermeld zullen worden. Het is een interview van de danceliefhebber op internet (jullie dus) met Duncan. Niets meer, maar ook zeker niets minder

Spelregels:
- De vraag (of vragen) die je hebt en waar je een openlijk antwoord op wilt hebben kan je stellen in een reactie op het nieuwsbericht op de site waar je dit bericht leest of in een speciaal hiervoor geopend topic als de website zich daarvoor leent. Is dat bij geen van beiden het geval of wil je graag anoniem blijven dan kan je de vraag opsturen naar info@hihat.nl.
- Er zullen Duncan naar verwachting ongeveer 50 vragen worden gesteld. Sommige specifieke vragen zullen worden gecombineerd tot een algemenere vraag.
- De onderwerpen van je vraag kunnen van alles zijn. Toekomst, verleden, koers ID&T, missers, successen, concurrenten, media, geld, image, je kunt het zo gek niet bedenken. Het enige criterium is dat iemand de vraag stelt vanuit oprechte belangstelling.
- Duncan wil in alle eerlijkheid antwoord geven om zo vooroordelen weg te nemen (of misschien wel te bevestigen?) en uit te leggen wat hij wil met ID&T de komende tijd en wat men kan verwachten. Het spreekt voor zich dat enkel serieuze vragen worden beantwoord. Een kritische vraag is geen enkel probleem, mits deze kritiek wel gefundeerd is. Vragen die enkel tot doel hebben Duncan te beledigen verdwijnen linea recta in de prullenbak.

Het speciale vraag het Duncan topic vindt je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws