Betty Ford Clinic Zondag 26 december

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aan alle mooie dingen komt een eind. Zo ook aan het jaar 2004. Vooral het jaar waarin de Betty Ford Clinic uit wist te groeien tot het populairste en vooral gezelligste feest van in ieder geval Rotterdam en omstreken. Maandelijks weet tout gay en gayminded Nederland haar weg te vinden naar Club Las Palmas voor een avondje rehab met de beste djs en vreemdste acts.

Wat te denken van de zwoele meiavond waarop Bonnie St. Claire het publiek in complete shock achterliet nadat ze out of the blue haar megahit Bonnie kom je buiten spelen ten gehore had gebracht? Of Sinterklaas die tijdens de laatste editie in november ten tonele verscheen op zijn trouwe witte schimmel? Nee, geen paard in de gang. Een paard in de dj booth.

Tijdens een speciale Kersteditie op zondag 26 december trekt Betty Ford herself nog nmaal alle registers open met de beste djs en acts en natuurlijk het meest uitzinnige publiek dat een organisatrice zich kan wensen. Uiteraard is ook op deze aflevering weer van toepassing: GAY AND GAYMINDED ONLY! Nee, Betty heeft geen doorbitch. Ze heeft er maarliefst drie. Be warned!

Ook op 2e Kerstdag kan er voorafgaand aan het feest genoten worden van een overheerlijk diner tijdens het steeds populairder wordende Betty Ford Clinic Diner in Caf Rotterdam tegenover Las Palmas. Voor meer info kan je natuurlijk terecht op Bettys site! Reserveren verplicht!

Vanwege kerstmis opent Las Palmas ditmaal haar deuren om 23.00 uur ipv de gebruikelijke
19.00 uur.

24/7 rehab nodig? www.bettyfordclinic.info

Zondag 26 december
Betty Ford Clinic
23.00 05.00 u.
Entree 15,00

Erick E, Miss Monica, Dame, Thunderpussy & DD King, Norman Soares on percussion,
MC Nova, VJ MacMotion, VJ Lenard D|V

Club Las Palmas
Wilhelminakade 66
3072 AR Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws