Muziekfabriek in lichterlaaie met Ken Ishii (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Tijdens de jaarwisseling organiseert Motion een special in de Amsterdamse Muziekfabriek (ex-Force lasergame) met exclusieve verschijningen als oud-MTV Music Video award winnaar Ken Ishii (JP), Jack de Marseille (F), Secret Cinema (live) en MC Marxman.

De Japanse Ken Ishii zal voor een eclectische techno-mix zorgen waarin Oosterse en Westerse stijlelementen elkaar aanvullen. Deze avant-gardistische pionier is al jaren bezig bijzondere muziek te smeden, waarbij hij gebruik maakt van bijvoorbeeld kunstmatige klanken, zoals op straat opgenomen samples vermengd met bijzonder dansbare ritmes.
Ook Jack de Marseille maakt zijn entree tijdens deze nieuwjaarseditie. Fransman als hij is, vond hij na een avontuur met house, jungle en drum 'n bass zijn ware liefde in housemuziek. Een stijl waar Jacques zijn ziel en zaligheid in stopt.
Jeroen Verheij alias Secret Cinema is een live-act die constant interactie met het publiek zoekt. Waarschijnlijk kennen de meeste mensen Jeroen van de wereldhit Mary Go Wild! die hij onder het pseudoniem Grooveyard uitbracht.
Daarnaast zullen optredens te horen zijn van producersduo Proluctors, oud iT-resident Stephen J. Kroos, Panama-programmeur Ren Vidal, progressieve Dennis Ruyer, resident duo Sem Sonic vs. Miss Nine, talent Chris Mac, de eclectische Sense, videocollectief Vision Impossible en Mc Marxman, die overigens met deze editie cht zijn pensioen inluidt.



De alweer 8e editie van Motion staat in het teken van licht. Licht is een metafoor voor geboorte en leven, een nieuwe dag, een nieuw jaar. Met de snelheid van het licht bewegen wij ons 2005 in. Om hier ruchtbaarheid aan te geven hebben we een fantastische licht- en videoshow in petto; meerdere lasers en ontelbare andere effecten zullen je het idee geven dat je je bevindt in een kosmische atmosfeer.

Kaarten kosten 37,50 (excl. fee) in de voorverkoop en 47,50 aan de deur. Tevens bestaat de mogelijkheid een ticket voor 6 personen te kopen voor 200,- (excl. fee). Dat is inclusief
2 flessen champagne! Deze groepstickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Voor alle overige informatie kan je terecht op www.club-motion.nl.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways


Club-Motion, ontstaan in maart 2003, richt zich op het neerzetten van spannende, gedurfde en consistent uitgevoerde producties. Hierbij speelt een goede synergie tussen muziek, aankleding, installaties en beeldende optredens een cruciale rol. Deze factoren moeten leiden tot een hartstochtelijk en verfrissend schouwspel. Club-Motion doet er alles aan om een productie samen te stellen waarbij geen compromissen worden gesloten. Bij de evenementen ligt de nadruk niet op kwantiteit en grootte, maar op kwaliteit en sfeer.]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws