Met Monkey Business beesten in de Jimmy Woo!

Partyscene Redactie | 17 december 2004
headlines


Goede feesten in de ruimste zin des woord. Monkey Business’ avonden worden georganiseerd ter behoud van de ernstig bedreigde orang oetan en het Indonesisch tropisch regenwoud op Sumatra. Er is nog 5 jaar om een verandering teweeg te brengen, anders zal er geen weg meer terug zijn, de orang oetan zal uitsterven. Het aantal van 7500 individuen op Sumatra is minimaal vergeleken met de tienduizenden orang oetans die er in de 80-er jaren nog leefden.

Op dinsdag 21 december gaat het gouden dak er af tijdens ‘SAVE ME after work’ benefiet. Het in Nederland nog vrijwel onbekende concept van de after-work disco wordt op deze A-locatie, met hulp van vele bekende Nederlandse artiesten en met top DJ’s naar Nederland gebracht. Direct na je werk warm de winter in op deze eerste officiële winterdag!

Groovy lounge op de bovenverdieping door Cassie 6, DJ Eggie Sunny Side Up, Gorgio & Desiree, Roog, Esbro, Marnix, Erick-E, Brian S en Kareem Raïhani.
Live muziek en vrolijke 70’s & 80’s tunes op de knusse benedenverdieping met Kris, Chris Zegers & the Hudson 5 (live), DJ Maffia, Helden van 06-11 (live), Alex van Oostrom en HOTT (live)

Benefiet : Monkey Business ‘Save me after Work’
Locatie : Jimmy Woo, Amsterdam
Datum : dinsdag 21 december 2005
Tijd : After Work! 18.00 – 02.00 uur
Toegang : VVK E 15,- / ADD E 18,-
Meer info : www.saveme.nl

Voorverkoop: Suzy Wong, Korte Leidsedwarsstraat (vrij+za tot 22:00)
TWSTD, Weteringschans 157
Dancetracks, Nieuwe nieuwstraat 69

Let op! Slechts 500 kaarten beschikbaar!
Voor meer informatie omtrent tafelreserveringen: jimmy@saveme.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws