Integrate met Marco Carola & Adam Jay (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 18 december 2004 dient de volgende Integrate editie zich aan. Het concept Integrate mag inmiddels bekend zijn en organisator Musika Tremenda wil zich daarom de komende tijd nog meer gaan toeleggen op het brengen van een goede mix tussen enerzijds bekende namen uit de techno scene en anderzijds het nieuwste (internationale) talent.

De techno scene is groter en gevarieerder geworden en de vraag naar een bredere programmering is daarmee ook flink gegroeid. In 2005 wil Musika Tremenda daarom verrassend en veelzijdig uit de hoek komen! Bovendien gaat zij een flexibel prijsbeleid voeren. Afhankelijk van kosten van programmering, decor en dergelijke. Uiteraard zullen de drankprijzen goedkoop blijven als altijd.

Op 18 december worden de draaitafels bemand door Darko Esser, Adam Jay en Marco Carola. Adam Jay zal tevens een live set doen. Deze dj maakt zijn Nederlandse debuut en kenners hebben zeer hoge verwachtingen van zijn kunnen. In de sub-area draaien Sander Baan, Branz en Guido Schneider de beste minimal platen aan elkaar. De Berlijnse Guido Schneider maakt eveneens zijn langverwachte Nederlandse debuut.

De komende Integrate editie staat in het teken van Sky, Ocean, Space, oftewel S.O.S. Toevalligerwijs (?) ook de volgorde waarin onze planeet vervuild is geraakt. Dit thema zal subtiel tot uiting komen en dient tot niets anders dan dat ieder individu even nadenkt over zijn/haar eigen verantwoordelijkheid hierin.

Integrate
Datum : Zaterdag 18 december 2004
Lokatie : Paard van Troje
Prinsegracht 12 Den Haag
Tijd : 22.00 05.00 uur
DJs main : Darko Esser (Wolfskuil, NL), Adam Jay live + DJ (Azure ,USA),
Marco Carola (Zenit Music, Drumcode, Design, IT)
DJs sub : Sander Baan (Confused, NL), Branz (Confused, NL), Guido Schneider (Poker Flat, DU)
Thema : S.ky, O.cean, S.pace
Website : www.integrate-event.nl
Prijs : 15,50 incl. 0,50 donatie voor www.dance4life.nl (excl. Fee)
20,- aan de deur

Integrate concept
Het unieke van Integrate is het integreren van Audio, Visuals & Art. Volgens deze conceptuele aanpak worden door het technisch productieteam alle aspecten van het evenement als geheel samengesmeed en gepresenteerd op de avond zelf. Daarbij wordt de thematiek altijd opgehangen aan het werk van de kunstenaars die tijdens Integrate hun werk komen tentoonstellen of live komen schilderen bijvoorbeeld. Integrate slaagt er dan altijd in om actuele, toegankelijke kunst voor het voetlicht te brengen van de dance liefhebber, hetgeen veel waardering oogst.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Klik hier
voor het interview met Integrate organisator Frank van der Bold
Klik hier
voor het interview met dj Adam Jay

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws