Strictly Techno in Nighttown

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In deze laatste editie van dit jaar wordt er afgesloten in karakteristieke Strictly-stijl met een editie waarin de nadruk zal liggen op de diversiteit binnen de techno. Dat daar niet altijd grote namen aan te pas dienen te komen hebben de jongens van Strictly Techno de afgelopen jaren wel bewezen en zo zal deze editie dan ook geheel gevuld worden door locale dj's en een dikke live set.

De live-set komt op naam van Bliepwerk. Vanaf 01.00 uur pompt hij zijn producties waarin off beat en dikke baslijnen elkaar in rap tempo afwisselen de zaal in. Joey warmt hiervoor de dansvloer op met minimal en dikke funk. Perry zorgt er waarschijnlijk voor dat de strakke beats met veel lading en energie door de speakers blazen. De avond wordt afgesloten door Bas Mooy en Vincent de Wit die in een back2back set er ongetwijfeld een flink portie stuwende energie uit rossen.

Techno dus in de breedste zin, gevarieerd en pompend maar vooral ongecompliceerd en kwalitatief hoogstaand aan elkaar gemixt. Iedereen alvast bedankt voor de support het afgelopen jaar en wie weet tot volgend jaar... je weet toch!!

PERRY / 2 hour solo set
BAS MOOY vs VINCENT DE WIT / back to back dj set
D'JUICE LE SWEET aka JOEY / minimal and funky techno set
BLIEPWERK AKA CHARLTON / live performance
Visuals by SEMTECH
Lights by SESSIONS CREW


VR 17.12 Strictly Techno
Deur open 23.00 uur
EUR 7,00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws