Everybody Celebrates Christmas

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het jaar zit er bijna op en wat voor een jaar was het voor Everybody! Succesvolle acts zoals Deep Dish, Stanton Warriors, Lee Burridge en Justin Robertson waren te gast op edities van Everybody in Nederland. Daarnaast hoste Everybody een aantal avonden in Pacha in Ibiza en kwam in september de tweede Everybody cd This is everybody too uit, waar Sander Kleinenberg dit najaar een wereldwijde promotie tour voor heeft gedaan.

Om het jaar goed af te sluiten, trakteert Everybody iedereen die weer muzikaal verrast wil worden op een speciale kersteditie. Op 25 december vindt Everybody Celebrates Christmas plaats in de nieuwste uitgaansgelegenheid van Den Haag, Onefour!
Sander Kleinenberg en Stef Vrolijk, de mannen achter het succesvolle concept, houden de line-up tot het laatste moment spannend De enige hint die Everybody je geeft omtrent de line-up is: Everybody you expect there to be. Een ding is zeker: het beste wordt bewaard tot het laatst en een kado is pas echt een kado als er een papiertje omheen zit. Dus kom je kado uitpakken de 25e, het beloofd een verrassende avond te worden!

Name: Everybody Celebrates Christmas
Line-Up: Everybody you expect there to be
Venue: OneFour (Prinsegracht 14, Den Haag)
Price: 10,- Euro (Tickets only at the door)
Date: 25-12-04
Time: 23:00 05:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws