Misjah and Paul Hazendonk present: TASTE (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het welgerespecteerde Technique label van Paul Hazendonk wat tot dusverre produkties/remixes heeft uitgebracht van o.a. Vince Watson, Mhonolink, Ignition Technician, Misjah, Jerome en met aankomende produkties/remixes van o.a. Orlando Voorn, Valentino Kanzyani, Bando, Patrik Skoog, Chris Cowie heeft tot dusverre al kunnen rekenen op dj support van DJ's als Carl Cox, Valentino Kanzyani, Umek, Michel de Hey, Angel Molina, Michael Burkat, Joel Mull, Marco Carola, Laurent Garnier e.v.a.

Nu komt het Technique label met de eerste CD genaamd TASTE welke is gemixt door Misjah (X-Trax/ReRun) en Paul Hazendonk.

Misjah zit inmiddels alweer ruim 13 jaar in het vak en iedere house liefhebber heeft vast wel een plaat of een CD in huis met daarop een track van hem. Hij begon ooit als Dye Witness, begon het legendarische X-Trax label en tegenwoordig reist hij nog steeds heel de wereld over om zijn DJ kunsten te vertonen. Dat hij kan draaien dat bewijst hij op CD1 van de TASTE compilatie. Naadloos mixt hij tracks aan elkaar van artiesten zoals Hertz, Jamie Anderson, Bryan Zentz, Oscar Mulero en natuurlijk ontbreken ook zijn eigen produkties niet.

Tot 4 jaar terug had nog niemand gehoord van Paul Hazendonk maar daar is in snel tempo verandering in gekomen. Na gigs voor o.a. Extrema, Las Palmas, Asta, Club Risk, De Rechter, Dancehill Festival e.v.a. en gigs in o.a. Kroatie, Slovenie, Estland, Frankrijk en Zweden + het opstarten van het Technique label in 2003 en het sublabel Work Hard Play Hard in 2004 klinkt de naam Paul Hazendonk nu bij velen wel bekend in de oren.
Op CD2 laat hij zijn karakterestieke technosound horen met tracks van o.a. Monika Kruse, Misstress Barbara, Mark Williams, Mhonolink, Samuel L Session e.v.a.

Al met al een erg fijne dubbelaar voor de liefhebbers van techno.

Phono geeft drie exemplaren weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws