Discothque met Oud & Nieuw

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Discothque presenteert vrijdag 31 december haar allereerste Oud & Nieuw editie! Inmiddels is dit nieuwe evenement een waardevolle aanwinst voor Rotterdam en omstreken. Op de premire in mei was het Roog en in oktober Erick E die beiden, in hun eigen herkenbare stijl, een uitzinnig publiek wisten te entertainen. Discothque heeft hiermee haar basis gelegd voor een succesvolle toekomst!

In maarliefst vier zalen, Le Club, La Chambre Rouge, Le Disco en Musique Classique, zorgt Discothque op 31 december voor een veelvoud aan waanzinnige djs, optredens, acts en decoratie. De overgang van 2004 naar 2005 zal hiermee nog lang in ieders geheugen blijven voortbestaan!

Le Club, een state of the art dancehall, zal voorzien zijn van spectaculaire visuals, lichteffecten en decoraties. Dj Jeroenski opent hier deze feestelijke avond en knalt samen met de gasten het nieuwe
jaar in. Aansluitend verzorgt Food for Funk een spetterende liveshow. Deze tienkoppige formatie staat bekend om hun energieke en funky optredens.

Hoe warmer de nacht; hoe tropischer de sferen. Latin legendes D-Rashid en Andrei Russo-on-percussion doen waar zij sinds jaar en dag goed in zijn: het publiek naar een ongekend hoogtepunt brengen!
De slagroom op de taart; DJ Marysol, zal met haar Latin temperament voor een perfecte afsluiting van een lange, hete en spetterende nacht zorgen! Vocals en visuals in Le Club worden respectievelijk gedaan door MC Miss Bunty, MC Lex Empress en de vjs MacMotion en Lenard D|V.



La Chambre Rouge, een nachtclub van topniveau waar slechts de allerbeste djs en mcs optreden in een decor waar warmte, intimiteit en liefde vanaf spat. Wie van stevigere beats houdt is hier aan het goede adres. Discothque presenteert twee vrouwelijke djs die beide van wanten weten; DJ Dame en Miss Monica. Aangevuld met MC Nova en Norman Soares op percussie zal het uiterste van de bezoeker gevergd worden. Miss Monica is exclusief geboekt door Discothque en is op deze speciale nacht alleen in de Cruise Terminal te horen; 4 uur lang!

Le Disco laat de tijden van wijde broekspijpen en Saturday Night Fever herleven en wellicht zelfs evenaren! DJs Golden Wonderboy en Thunderpussy & DD King behoren al jaren tot de crme de la crme van de discosound en zijn er, in Rotterdam, wereldberoemd mee geworden.

Musique Classique: de allerallerkleinste discotheek van Nederland! Met 25 feestgangers zal de dansvloer de gehele avond bom- en bomvol staan! DJs Arn-oud en Little Tim draaien de hele nacht houseclassics. Retro et retro seulement!

Meer informatie over de djs en de verkooppunten en natuurlijk de fantastische fotos van de vorige edities zijn te vinden op www.discotheque.nu

Au revoir et a bientt a Discothque!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws