Lovelands' A Brand New Year

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nog steeds aan het twijfelen met wie je op Oud & Nieuw naar welk feest gaat? Wil een deel van je vrienden naar het ene feest en de rest naar een ander? Loveland maakt het je makkelijk en gaat zorgen voor d meest spectaculaire Beurs van Berlage-editie ooit! Natuurlijk haalt Loveland weer alles uit de kast om deze unieke locatie volledig te benutten en zal er een spetterende Oud & Nieuw van gaan maken. Op de laatste dag van 2004 gaat Loveland knallen met A Brand New Year.

Vanaf 22.00 uur gooit Loveland alle remmen los en gaat er natuurlijk van alles gebeuren op A Brand New Year. Zorg dat je er vroeg bij bent, want Loveland biedt je een nmalige kans op een gratis plek op het VIP-deck. Deze plekken zijn speciaal gereserveerd voor de eerste 200 Lovelanders die vr 00.00 uur binnen zijn. Tevens is er voor iedereen die voor 00.00 uur binnen is een gratis glas champagne. Met andere woorden; blijf niet te lang thuis hangen want het feest begint om 22.00 uur.

Vanaf het begin van de avond staat er een bijzondere line-up voor je klaar. In de grote zaal laten Kevin Saunderson (USA), Soulproviders (USA), Benny Rodrigues en Marnix de dansvloer op haar grondvesten schudden. Dr. Kucho! (SP), Roog en Brian S. maken er in de Beursfoyer een groovy feest van. En djs TLP aka Troubleman (BE), Hitmeister D en Sander Hucke gooien in het Beurscaf tijdens de eerste uren van 2005 alle remmen los.

De voorverkoop begint op zaterdag 4 december, bij de bekende Loveland-voorverkoopadressen. Kaarten kosten 50 (ex fee).


Stay tuned voor de officile Loveland afterparty The Breakfast Club. Kijk voor meer info op www.loveland.nl.



A Brand New Year
Beurs van Berlage
31 december 2004
22.00 - 04.00 uur
50,- (ex fee)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws