Het goede doel van Panama

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze week staat in het teken van de strijd tegen AIDS. Niet alleen Dance4life deed een duit in het zakje, ook Panama levert een bijdrage. Op donderdag staat de club geheel in het teken van NOPE, de benefietavond tegen AIDS. En er is meer zoals I Amsterdam, Tabu en Latin Fever. Met Martin Solveig, Roog, Redanka, Sabastien Leger, Benny Rodrigues & Jonas Braun.

Donderdag gaat de Panama-week van start met een bijzondere avond waarvan een deel van de opbrengsten ten goede komt aan de strijd tegen AIDS. NOPE heet het event waaraan een fikse rij artiesten meedoet die zich allemaal belangeloos verbonden aan NOPE, voor noppes. De tunes worden bouncy en funky dankzij de Underground garage en soulvolle 2 step van o.m. D-rashid, Cream en Melly Mel. En naast de djs zijn er ook live-optredens van 1106, Ali B en Brayce. NOPE wordt dope!

Vrijdag is Panama het domein van Amsterdams meest Amsterdamse clubavond; I Amsterdam. Deze editie is een speciale omdat djs Roog en Martin Solveig samen de grote zaal voor hun rekening nemen. Beiden behoren al jaren tot de voorhoede van de funky housescene waarbij Roog zn bewondering voor de Fransman Martin Solveig nooit onder stoelen of banken heeft gestoken. Deze heren zijn dan ook absolute muzikale bloedbroeders. Dus dat belooft wat. De studio word gehost door Rio Blanco die met Hoes jr. en Deepmac de tweede zaal tot een muzikaal hoogtepunt zullen brengen.

Het onbespreekbare bespreekbaar maken. Dat doet Tabu op zaterdag. En opnieuw mag Panama een artiest van Yoshitoshi achter de draaitafels verwelkomen. De samenwerking met dit succesvolle label van Deep Dish is het bewijs dat contacten opgedaan tijdens het Amsterdam Dance Event wel degelijk vruchtbaar zijn. Naast Redanka (Redankas remix van U2-Vertigo beloofd de absolute knaller van Yoshitoshi te worden) draait Sebastien Leger. Deze fransman was lange tijd een protgee van Marnix en het beviel hem zo goed in Nederland dat hij zich onlangs in Amsterdam heeft gevestigd. Verder draaien hier Benny Rodrigues en Jonas Braun. In de studio is het tijd voor Carte Blanche met resident Reece ft. Gina J (live).

Wie nog niet genoeg geswingd heeft is op zondag welkom tijdens Latin Fever, de meest zinnenprikkelende latino-avond van Amsterdam. Schudt met heupen en tril met die billen op de opzwepende klanken van dj Alex Gee. Hij ontvangt gasten en er is ook gedacht aan entertainment. De Amazing Dance Show wordt gehost door Jorge. Dus hijs je in je favoriete geel-groene outfit en waan je voor een avond in Brazili. Viva!

Vrijdag 03 i amsterdam
Martin Solveig (FR) (Rocking Music), Roog
Studio: Rio Blanco
Hoes jr., Deepmac
S: 23.00 hrs. E: 14,-

Zaterdag 04 Tabu
Redanka (Yoshitoshi), Sabastien Leger (FR), Benny Rodrigues, Jonas Braun
Studio: Carte Blanche
Reece ft. Gina J (live)
S: 23.00 hrs. E: 14,-

Zondag 05 Latin Fever
Latin Vibes with DJ Alex Gee & guest. Amazing dance show: hosted by Jorge.
Viva Brazil with Claudia & DJ Manodg
S: 20.00 hrs. A.d.d.: 12,50 V.v.: 10,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws