DJ Robs Oldschool Classics

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In 1990 begint Rob Jansen als Resident in de Rotterdamse club Parkzicht. Hij mag daar experimenteren met nieuwe muziekstromingen. Met een geheel eigen stijl draait hij alleen platen die steviger zijn dan de toen ook opkomende Mellow. Het blijkt een gigantisch succes. Elk weekend kwamen duizenden mensen uit heel Nederland en uit andere delen van Europa om kennis te maken met DJ Rob en Parkzicht.

Vele platen uit deze tijd zijn nog steeds regelrechte floorfillers en klassiekers in de hedendaagse dance. Collegas uit heel Nederland kwamen kijken en luisteren in Parkzicht. Zo waren djs als Michel de Hey, Gizmo, Darkraver, Paul Elstak om er maar een paar te noemen vaak te gast bij DJ Rob die samen met zijn maatje Ludie Smitshoek aka MC Joe de bezoekers in extase wisten te brengen.

Op vrijdag en zondag werd hierbij ondersteund door DJ Stanton en Ricky da Dragon. Gebleken is dat zijn stijl de aanloop was tot de huidige Hardcore stroming. Na enkele jaren houdt DJ Rob Parkzicht voor gezien en gaat zijn eigen weg. Vanaf dat moment is de magie van Parkzicht verdwenen, maar niet de muziek die nog altijd voortleeft.

DJ Rob draait sindsdien zijn platen door heel Europa en heeft op alle grote Raves en in clubs gestaan zoals Hellraiser, Thunderdome, Mysteryland, Megarave, Nightmare, Rave the City, Houseqlassics, back2school, Masters of Hardcore, Decibel Outdoor and many more. Rob vond het tijd om zijn historie vorm te geven samen met enkele inspirerende collegas: DJ Robs Oldschool Classics.

Algemene informatie:
Datum: Zaterdag 29-01-2005
Naam: DJ Robs Oldschool Classics
Locatie: Tropicana // Maasboulevard 100 // Rotterdam
Tijd: 23.00-06.00
Prijs: 20.25 euro (ex)
Internet: www.b2s.nl
Presale :Tickets available at more than 1150 Ticketbox-Points and all Free record shops. Order online at: www.ticketbox.nl Or by phone:0900-9393 (0.45 euro / minute)Line up:

Area 01:
DJ ROB SOLO
SUPPORTED BY THE FORMER PARKZICHT CREW:


Stanton
Ricky da Dragon
Ludie
Human Resource
All hosted by MC Joe


Area 02:
ROB'S SELECTION OF FORMER CLUB RESIDENTS:


Ton TB (La Xala)
Robin Jaydee Albers (Plasic Dreams)
DJ M (Goldfinger)
Panic (Club Heat)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws