Secret Cinema op Taste This Techno (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een uitstapje naar de DJ Expo in Eindhoven is Taste This Techno! weer terug in de Rotterdamse club Calypso. Omdat we het jaar in stijl willen afsluiten, hebben we een line-up die er niet om liegt. In het totaal staan er maar liefst 12 artiesten op het programma in twee zalen, waarvan drie back 2 back-sessies en twee VJs.

Wederom hebben we gekozen voor artiesten die garant staan voor een gezellige avond vol minimale Techno, funky Tech-house en stevige Acid-Techno. Zo zal je in de Main kunnen genieten van Unitec, Paul Hazendonk en een live-set van Secret Cinema! Daarnaast zijn uiteraard ook de Triple T. Residents Erik In t Veld en WESDEX van de partij. De visuals in de Main worden verzorgd door de VJs Spitfire en Black Dragon van Flammable TV. In de Sub staan vier vrienden van Triple T. Deze editie zijn dat Kim van Buren, Dizz, Khalil (Re-Birth) en Tim B (Battle of da Thitanz). In de muziek zal een juiste opbouw zitten, zodat tijdens de avond ieders stijl aan bod zal komen. TTT staat garant voor kwaliteits-techno.

Ook de locatie en decoratie zullen meewerken aan een juiste atmosfeer die de bezoekers in een goede mood zal brengen. Het thema van deze editie is dan ook SMILE, PUNK! Happy people have more fun (-:

De Calypso is een mooie club met een goede geluid- en lichtinstallatie. De Main is een grote zaal wat doet denken aan een oude fabriekshal met een Underground uitstraling. Aan de Sub is nog duidelijk te zien dat het een bioscoopzaal is geweest. De bereikbaarheid is perfect. Vanaf het Centraal Station loop je direct de Mauritsweg op waaraan Calypso gelegen is. De auto kan geparkeerd worden in de parkeergarage onder het Schouwburgplein. Meer info op de site van Calypso.

MAIN:
ERIK IN T VELD
SECRET CINEMA
PAUL HAZENDONK
UNITEC
WESDEX

SUB:
KIM VAN BUREN
KHALIL
TIM B
DIZZ

VJS:
SPITFIRE & BLACKDRAGON / FLAMMABLE TV
UNDERGROUND TRIPLE T. DECORATIONS

Triple T.
"Taste This Techno Part 5" "SMILE, PUNK!"
Calypso // Mauritsweg 5 // Rotterdam
Vrijdag 10 december 2004
23:00 - 05:00
E. 10,00

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws