Funk Spirit on Earth

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aanstaande vrijdag, 26 november, is een wel heel speciale avond in het Getaway caf. Onder het mom van een verkapt verjaardagsfeestje staan er opeens een paar topdjs achter de decks. De line-up bestaat uit: Per, Kareem Rahani, Edo Salgado en Niels Modderkolk

Dj Per, earth voorman van het 1e uur komt speciaal voor deze gelegenheid opdraven voor een pompende houseset. Menigeen kent hem vooral van de stuwende progressive beats maar Per komt vrijdag Per-tinent duidelijk maken dat hij als geen ander master of the groove is.

Kareem Rahani wordt door velen gezien als misschien wel de beste dj van Nederland. Nu is dit natuurlijk een relatief begrip, maar duidelijk is dat hij met zijn fusie van stijlen, zijn techniek en zijn inspirerende voorkomen in een select rijtje djs verkeert. Hij is momenteel naast zijn wekelijkse draaien bezig met het opzetten van een nieuwe avond genaamd Spirit, deze nieuwe avond gaat begin 2005 van start.

Edo Salgado, de kleine man, met het grote geluid. Wordt gezien als man van de toekomst maar heeft toch al een indrukwekkende staat van dienst met gigs op feesten als: Loveboat2.0, Islander, Luvdancin, Off-corso, Paradiso enz. Hij wordt ook wel Edo Soulgado genoemd referend aan de flinke dosis soul/black music in zijn sets. Edo is naast Kareem de 2e resident van de nieuwe Spirit avond.

Host van de avond is Niels Modderkolk, resident dj van Funked on.


Funk Spirit on earth
Vrijdag 26-11-04 @ getaway caf

Tijden: 21.00 3.00 uur
Prijs: 0,-
Djs: Per, Kareem Rahani, Edo Salgado, Niels Modderkolk
Waar: Nieuwezijdsvoorburgwal 250, Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws