Kindred Spirits genomineerd voor Award

Partyscene Redactie | 24 november 2004
headlines


De awarduitreiking is een muzikaal verlengstuk van de Engelse dj Gilles Peterson’s, gastheer van de radioshow ’Worldwide’ op Radio 1 in Engeland. Wereldwijd mogen luisteraars van de show –on air sinds 1998- bepalen wat hun favoriete track, label, album, clubavond en compilatie van het jaar is. Ook werd de ‘John Peel Play More Jazz Award’ in het leven geroepen voor de meest spraakmakende artiest van het afgelopen jaar, vernoemd naar de onlangs overleden gelijknamige radio-dj veteraan.

Het Amsterdamse label is genomineerd als ‘beste label van het jaar’, maar staat in een rijtje met behoorlijk wat andere genomineerde labels als K7!, Ninja Tune en Compost.

Tot 8 december kan een stem worden uitgebracht. Support your local label en doe mee! De uitreiking vindt op 15 december plaats in Cargo, Londen.

--------------------------------------------
:: Stem hier
--------------------------------------------

Fans van het label kunnen voortaan elke woensdag genieten van Kindred Spirits Radio op Arrow 90.7 FM gehost door muzikale gastheer KC the Funkaholic, Murth the Man o Script en Femi en gastoptredens van Antal, MR. Wix, Gary, All Out K en Leroy. Bovendien hoor je er interviews en de beste Paradiso concerten terug.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws