De ruimte in met HYPE in Space (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

HYPE keert na drie succesvolle afleveringen terug met een nieuwe editie, geheel gewijd aan de onmetelijke ruimte om ons heen. Verdwaal tussen de sterren, draai aan the Wheel of HYPE en ontmoet de Girls in Space. Een deel van de opbrengsten van HYPE in Space zijn bestemd voor het goede doel.

HYPE is niet alleen de naam van de kapperszaken in Den Haag, Rotterdam en Delft maar ook naamgever van een serie bijzondere feesten. Naast acts en djs biedt HYPE de ruimte aan krankzinnige verkleedpartijen in een van onder tot boven gedecoreerde ruimte. De vorige drie HYPE feesten waren gewijd aan themas als Las Vegas inclusief roulettetafel en Wedding Chapel. Ook dit keer wordt er flink uitgepakt.Hype in Space...

HYPE in Space staat zaterdag 11 december in het teken van de ruimte. Daarom mogen bezoekers die zich bijvoorbeeld hebben uitgedost als Scotty uit Star Trek of Luke Skywalker uit Star Wars, gratis naar binnen. Daar aangekomen kunnen ze meedoen aan de Wheel of HYPE, een variant op het Rad van Fortuin. De opbrengsten van deze door Stennis en zijn assistentes gepresenteerde show, gaan naar de Daklozen van Den Haag. Dit goede doel zet zich in voor dak- en thuislozen.

Naast entertainment en acts is er natuurlijk ook gedacht aan de beste muziek. En het zijn niet de minsten die komen opdagen. Naast celeb-dj Lomed zal de bevallige dj Dame achter de draaitafels verschijnen. Net als Stef Vrolijk met zn 16-bit Lolitas, Ferry Gizmo Salee met een Special Rollercoaster Disco Set , Space Cowboy Pat en anderen. En kijk niet raar op als je ALF, E.T. of een ander buitenaards wezen tegen het ruimtelijke lijf loopt.

Naam: Hype in Space
Datum: 11-12-2004
Dj's: LoMed, Dame, De La Sarge, Stef Vrolijk & 16 bit lolitas, Ferry Gizmo Salee (Special Rollercoaster Disco Set), Space Cowboy Pat, Mc Stennis, MC JD.
Acts: The Wheel of the Hype warp, Girls in Space, Scotty, Spok and many many more....
Vvk: 12,- ex fee
Tijd: 23:00 t/m 05:00


Voorverkoop adressen
Den Haag: Concrete (schoolstraat 26) Hype (Prinsestraat 4) t Paard van Troje (Prinsegracht 12). Confused (van Diemenstraat 128 130)
Delft: Hype (Koornmarkt 78)
Rotterdam: Hype (Witte de Withstraat 30)

Phono geeft gastenlijstplekken weg. Surf snel naar Give Aways!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws