Full Spectrum -een andere kijk op techno-

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bij technoconcept Full Spectrum gaat voor de verandering eens niet zomaar het dak eraf. Dus geen oeverloos vrouwen-en-kinderen-eerst doorbeukende beatstructuren, maar ruim baan voor vernieuwing, diepgang en verbreding van de muzikale horizon. Van en voor technoliefhebbers, wordt op Full Spectrum gepoogd het volle bereik van techno bestreken. Zodoende komen natuurlijk ook de
subtielere en (dus) vaak onderbelichte subgenres als melodieuze en minimal techno aan bod.

Op deze tweede editie een exclusieve anderhalf uur durende liveshow van fransman Taho. Deze godenzoon wordt in 1994 op 18-jarige leeftijd ontdekt door Eric Morand en Laurent Garnier. Een jaar later tekent hij voor F-Communications. Na drie jaar F-Com en een tweetal schitterende mini-albums besluit Taho alleen verder te gaan en richt hij Lumina op. Dit label wordt zijn visuele zoektocht door en naar geluid. Als eigentijdse Renaissance Man vervaardigt hij beelden bij zijn klanken, muziek bij zijn visioenen en meditaties, en verzamelt hij innovatieve kunstenaars om zich heen, in voorbereiding op nieuwe projecten gebaseerd op postmoderne concepten.


Het elektronische wonderkind Taho

Taho is van elektronisch wonderkind verworden tot een volwassen conceptueel kunstenaar, benvloed door astronomie, filosofie, spiritualiteit en licht. Lumina gaf onlangs geboorte aan het 5e kunststukje, daarnaast bracht Taho talloze producties en remixen uit op prestigieuze labels als Adrenogroov en Sub Static. Zijn muziek onderscheidt zich door haar vaart en vederlichtheid, alsof lichtflitsen en geluidsexplosies op algoritmische wijze voortgebracht worden. Gelaagde elektronische dub en techno, episch, doeltreffend en verlangend. Fris, verheffend, pakkend en speels zijn de woorden die de klanken van omnivoor Taho het best omschrijven. Laat je meevoeren en verrassen!

Area 1: Taho Live (F-com/Adrenogroov, fr), Nuno dos Santos, Bonner.
Area 2: Eduardo (Que Pasa/Fuerza).


Ekko
Bemuurde Weerd WZ 3
Utrecht
26-11-2004
Entree 7,00
Van 23:00 tot 04:00 uur
www.lumina.ws
www.fullspectrum.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws