Make Your Move 2 da Movie is back (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Make Your Move 2 da Movie is back! Tsja Produkties komt terug met een knallend vervolg, waarin o.a. dj's Benny Rodrigues en Barth Hendrix je zullen meenemen naar de Bollywood studios in India waar de romantische film Hum Tum is opgenomen, die als thema dient voor deze editie.

Ook deze keer zullen de vonken ervan vliegen en zal de locatie worden omgetoverd met schitterende decors en waan je jezelf in het nachtleven van India. Door het decor en de diverse lichteffecten zullen je in een trance brengen, waarbij de muziek de kapstok is waaraan dit alles wordt opgehangen.
Zo introduceren wij vol trots n van Nederlands beste djs: Benny Rodrigues (Now & Wow), die samen met dj Barth Hendrix (Extrema) en dj Rob C (Soulmate/Zipsite.nl) het theater op zijn grondvesten zullen doen laten schudden. Zij doen dit niet alleen en worden bijgestaan door de opzwepende beats van Terence Samson en de zingende MC Renske Skillz (WickedJazzSounds), die de boel nog eens extra op z'n kop zullen zetten.

De VJs van de Freakbrothers zullen de film HUM TUM (uit BOLLYWOOD) weer zo bewerken dat deze samen smelt in het geheel. Dus wederom alle ingredinten voor een knallende avond, SO MAKE YOUR MOVE..2 da movie en kom 11 december feesten in de Indiase sferen van Bollywood.Voor meer info check www.makeyourmove.nu

Theater aan de Parade zaterdagavond 11 december 2004
aanvang 21.30 uur
Voorverkoop 10,00 (ex 1,50 fee)
Deur 15,00
voorverkoop bij het Theater aan de Parade [www.theateraandeparade.nl].

Phono geeft gastenlijstplekken weg. Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws