A.S.S. met Jamie Anderson (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

A.S.S. (Absolute Super Sounds) brengt elke tweede vrijdag van de maand het beste op house en technogebied naar Zoetermeer. Deze maand is het de beurt aan Jamie Anderson (UK), DJ Per (Earth) en Jeroen Woortman.


A.S.S. met Jamie Anderson...

Samen met getalenteerde producers als Hybrid, Circulation en Funk D'Void, behoort Jamie Anderson tot de voorhoede van de Britse tech-housescene. De muziek is bij de progressive-, house- en technoliefhebbers zeer geliefd, omdat het geluid talrijke ingredienten van deze stijlen bezit. Jamie Anderson komt uit de vroege acidscene die Londen en omgeving eind jaren tachtig domineerde. Vreemd genoeg gaan muziekstijlen als hiphop en jazz er eveneens in als koek. Het definieert de muzikale persoonlijkheid van Jamie, die zich allerminst door een zelfde genre laat inspireren en zich profileert als multi-muziekliefhebber.
DJ Per is een graag geziene DJ in binnen en buitenland. Hij is niet meer weg te denken uit de Amsterdamse partyscne en de drijvende kracht achter de Time Machine-avonden in de Melkweg en de Earth-parties. Hij haalt veel internationaal bekende dj's zoals John Digweed en Sasha naar Nederland. Mis deze dj-cracks niet!

De avond wordt opgewarmd door rising star: Jeroen Woortman, ook bekend van de Earth-parties.

Check voor foto's en vrijkaartenacties: www.asskicking.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws